Ingebrigtsen slo tilbake i London

Oppløftende 6.-plass på 1500 meter.

NUMMER SEKS: Henrik Ingebrigtsen var tilbake i godt slag under Diamond League-stevnet i friidrett i London lørdag. 24-åringen vartet opp med en oppløftende 6.-plass på 1500 meter. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NUMMER SEKS: Henrik Ingebrigtsen var tilbake i godt slag under Diamond League-stevnet i friidrett i London lørdag. 24-åringen vartet opp med en oppløftende 6.-plass på 1500 meter. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Henrik Ingebrigtsen var tilbake i godt slag under Diamond League-stevnet i friidrett i London lørdag. 24-åringen vartet opp med en oppløftende 6.-plass på 1500 meter.

Den norske mellomdistanseløperen løp inn til tiden 3.55,51, og var rundt ett sekund bak vinneren Asbel Kiprops fra Kenya.

Ingebrigtsen hang godt med gjennom store deler av løpet, men slet da verdenseliten skrudde opp farten de siste 50 meterne.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

24-åringen viste med lørdagens resultat at han er tilbake i godt slag etter den svake 1500-meteren i Monaco forrige uke. Fiaskoløpet, som han selv omtalte som sitt «verste løp noensinne», bidro til å skape usikkerhet i VM-forberedelsene.

Lørdagens prestasjon viser imidlertid at forrige ukes skuffelse trolig bare var et arbeidsuhell.

Amerikaneren Matthew Centrowitz ble nummer to i London, mens Ayanleh Souleiman fra Djibouti kom på tredjeplass. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer