Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingebrigtsen til frustrerte fans: - Dere må ringe, vet du

Byttet ut hele angrepsrekka foran kampen mot Sandefjord.

MUNTER: Kåre Ingebrigtsen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MUNTER: Kåre Ingebrigtsen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Nicklas Bendtner og Pål André Helland.

Det er to av favorittene til brukerne av populære Eliteserien Fantasy - et spill der man får poeng etter hvor godt spillerne gjør det på banen.

Derfor skapte det også frustrasjon da begge to var benket foran dagens kamp mot Sandefjord. Det samme gjaldt også tomålsscorer i Rosenborgs serieåpning, Milan Jevtovic.

- Hva med oss som har dem på Fantasy-laget, spurte Eurosports reporter Kåre Ingebrigtsen etter at oppstillingen var klar.

- Må ringe

Det tok RBK-treneren med stor ro.

- Dere må ringe, vet du. De som gjør det, får svar, svarte Ingebrigtsen muntert, og la til at dagens RBK-lag var en «god gjeng».

- Tanken er at det er den tredje kampen vår på sju dager, og vi skal spille igjen på lørdag. De sier at vi stiller med redusert lag, men det samme laget som slo København og Brann, sa Ingebrigtsen om oppstillingen.

- Tidlig å rullere

Da Dagbladet ringte NordicBets fotballekspert Joacim Jonsson, viste han forståelse for tanken om å spare Helland.

Dette ettersom kantspilleren tidligere har slitt mye med skader.

Likevel var ikke den tidligere sportslige lederen for Fredrikstad Fotballklubb utelukkende begeistret for Ingebrigtsens omfattende utskiftninger:

- Nå har jo Rosenborg en bredere tropp enn alle andre, men å begynne å rullere allerede nå, det har jeg ikke sansen for, sa Joacim Jonsson til Dagbladet.

Under kan du lese noen andre reaksjoner på RBKs rokkeringer: