Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingebrigtsens skremmeskudd: - Vi skal bli bedre på alt

Ser fortsatt stort utviklingspotensiale.

SKAL BLI ENDA BEDRE: Rosenborg regner med tøffere konkurranse neste sesong. Men trønderne skal være forberedt.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SKAL BLI ENDA BEDRE: Rosenborg regner med tøffere konkurranse neste sesong. Men trønderne skal være forberedt. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg regner med tøffere konkurranse neste sesong. Men trønderne skal være forberedt.

- Vi skal bli bedre på alt. Nå skaffer vi oss sikkert trøbbel med å skape forventinger om at vi skal vinne igjen. Men vi skal være et topplag også neste år og bli plagsomme for de som vil utfordre oss, sier Kåre Ingebrigtsen.

Han er forberedt på å miste spillere, men er sikker på at Rosenborg blir skumle også i 2016.

- Vi har spillere som Ole som har vært strålende i år og som er interessant for store klubber. Han kan spille i alle ligaer. United trenger han vel, for der spilles det bare på tvers. Det gjør ikke Ole, smiler Kåre Ingebrigtsen.

Han trekker også frem Fredrik Midtsjø.

- Han er vel den som har overrasket meg aller mest i år. Ble hentettilbake fra Sandnes Ulf og presterer slik han har gjort. Imponerende, sier Kåre Ingebrigtsen.

Selgende klubb Stig Inge Bjørnebye regner også med stort trykk i januarvinduet.

Med spillere som Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø, Jonas Svensson og toppscorer Alexander Søderlund vil det selvsagt være interesse.

- Men vi er en selgende klubb, det må vi være. Vi lever av å produsere spillere, for så å forvalte verdiene, sier Stig Inge Bjørnebye.

Han mener imidlertid klubben er godt forberedt på det som kommer.

Det gjelder å være forberedt og i forkant. Ha en plan B dersom det og det skjer, sier RBKs sportslige leder.

Skal bli bedre Rosenborg starter nå arbeidet med å forbedre seg ytterligere foran 2016, hvor de skal jage nye gull, og ikke minst prøve å kvalifisere seg inn i Champions League-gruppespillet.

- Vi har fortsatt et stort utviklingspotensiale. Selv om vi står i fare for å miste noen av de som har båret oss frem i år må vi opp et nivå neste sesong. Nå skal vi evaluere oss selv knalltøft. Hva har vært bra og hva kan bli bedre. Det er mange interessante utfordringer foran oss, og vi skal lete nøye for å hente ut marginer vi kan forbedre. Kort sagt må vi bli bedre på alt, sier Stig Inge Bjørnebye.

Ole Selnæs ble i går kåret til årets spiller av Rosenborgs supportere, men vil ikke si så mye om fremtiden.

- Jeg lar andre få tenke og mene om disse tingene. Nå har vi fire-fem kamper igjen, så er det ferie og så kommer januar. Da får vi se, sier Selnæs.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han en gang har en drøm om å komme ut til en større klubb.

- Nei, det har jeg aldri lagt skjul på. Men jeg har det såpass bra i Rosenborg at det må være et veldig godt tilbud fra en skikkelig klubb hvis jeg skal gå. Samtidig hadde det vært veldig morsomt å få spille Champions League med Rosenborg, sier Ole Selnæs.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling