TILBAKE MOT WEST HAM? Sergio Aguero fikk behandling ute på Goodison Park og uttalte etterpå at han ikke var skadd, men at han gikk av banen for å være på den sikre siden. I dag viste det seg at han likevel ikke blir klar til Villa-kampen i morgen. Foto: AP / Clint Hughes / NTB SCANPIX
TILBAKE MOT WEST HAM? Sergio Aguero fikk behandling ute på Goodison Park og uttalte etterpå at han ikke var skadd, men at han gikk av banen for å være på den sikre siden. I dag viste det seg at han likevel ikke blir klar til Villa-kampen i morgen. Foto: AP / Clint Hughes / NTB SCANPIXVis mer

Ingen Agüero mot Aston Villa

Skadesmell for City.

Manchester City-stjernen Sergio Agüero går glipp av onsdagens seriekamp mot Aston Villa på grunn av skade.

Argentineren måtte byttes ut under sist helgs seier over Everton. Han blir ikke kvitt lyskeskaden i tide til møtet med Villa.

- Han kunne ikke bli 100 prosent frisk etter lyskeproblemet, så han er ikke med i troppen. Vi får se om han blir bedre i løpet av uken og kan spille søndag (mot West Ham), sier City-manager Manuel Pellegrini.

City ligger ett poeng bak serieleder Liverpool, men har en kamp til gode og regnes som den store gullfavoritten i Premier League.

(NTB-DPA)