Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen alpintjenter til OL

Sviktet da de fikk en siste sjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks norske jenter fikk et siste forsøk på å kvalifisere seg til OL søndag. Men de norske alpinistene skuffet atter en gang.

Ingen av de seks nådde finaleomgangen i slalåm i Oftenschwang søndag, og dermed blir det ingen kvinnelige alpinister som får reise til OL i Torino neste uke.

Best av de norske ble Anne Marie Muller med en 35. plass – fem plasser bak finaleomgang-kravet. Nina Løseth endte på 41. plass.

De øvrige norske jentene, Trine Bakke Rognmo, Hedda Berntsen, Lene Løseth og Lisa Bremseth kom seg ikke ned løypa. Mens Rognmo og Berntsen ble disket for feil portpassering, kjørte både Løseth og Bremseth ut.

SVIKTET: I likhet med de øvrige fem norske jentene, sviktet Trine Bakke Rognmo i søndagens slalåm i Oftenschwang. Foto: Janerik Henriksson/Scanpix
SVIKTET: I likhet med de øvrige fem norske jentene, sviktet Trine Bakke Rognmo i søndagens slalåm i Oftenschwang. Foto: Janerik Henriksson/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!