Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen åreknuter foreløpig

Stig Johansen (36) føler seg ikke ferdig med fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BODØ (Dagbladet.no): Den gamle storscoreren Stig Johansen var ikke død. Etter to scoringer i gårsdagens 2-2-kamp mot Molde, meldte 36-åringen seg for alvor på i kampen om en plass på laget. Nå vil lofotingen med en fortid i Southampton og Helsingborg forlenge avtalen med Bodø/Glimt, som går ut ved sesongslutt.

- Får jeg ett år til, så tar jeg ett år til. Men jeg må vel kanskje ta det med Glimt-ledelsen før neste kamp?, gliser Stig Johansen etter å ha puttet to ganger på tre minutter mot Molde.

Vil spille fast

Sist gang kraftspissen kjente nettsus i Tippeligaen, var i august for tre år siden. Da satte Johansen til alt overmål fire scoringer mot Odd Grenland hjemme på Aspmyra, i en sesong som endte med nedrykk for de helgule fra Bodø.

Siden den gang har Stig Johansen bekledd midlertidige roller nær sagt overalt på banen. Sist som høyreback i Kåre Ingebrigtsens 4-3-3. I går måtte lofotingen steppe inn som spydspiss i Thiago Martins skadefravær. Med hell. Nå håper han på mer spilletid.

- Jeg vil jo gjerne spille fast. Lysten til å trene og til å spille fotball er der fortsatt. I dag merket jeg at det kriblet skikkelig i kroppen før kampstart, og det var spennende å spille spiss igjen. Jeg føler jeg har mye å bidra med, også i forhold til å følge opp de mange unge spillerne vi har i Bodø/Glimt, sier 36-åringen.

Han er ikke med på at han er for gammel for tippeligaspill.

- Nei, alder er bare et tall. Jeg har ingen åreknuter foreløpig. Ser du ikke det?, sier Johansen, og viser fram to slitne legger.

EVIG UNG: Stig Johansen (med ryggen til) gjorde comeback som spiss og leverte varene med to scoringer, og veteranen føler han fortsatt har mye å bidra med. Her gratuleres han av lagkameratene Mounir Hamoud (t.h.)og Jan Derek Sørensen. Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/Scanpix
EVIG UNG: Stig Johansen (med ryggen til) gjorde comeback som spiss og leverte varene med to scoringer, og veteranen føler han fortsatt har mye å bidra med. Her gratuleres han av lagkameratene Mounir Hamoud (t.h.)og Jan Derek Sørensen. Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/Scanpix Vis mer

- God spiller

Trener Kåre Ingebrigtsen var fornøyd med sin vikarierende midtspiss etter gårsdagens kamp. Han avviser ikke at 36-åringen kan få ny kontrakt etter sesongen.

- Vi er i en dialog med Stig, men vi stresser ikke med ny kontrakt ennå, sa Ingebrigtsen til Dagbladet.no etter gårsdagens kamp.

Kåre Ingebrigtsen mener at den tidligere storscoreren fortsatt har mye å by på.

- Han er en god spiller som er tøff og som bidrar med erfaring i massevis. Du ser jo i dag hvor lite rom han trenger for å gjøre mål. Får han rom i boksen, så er han lur. I dag plasserte han seg godt, sier Kåre Ingebrigtsen.

image: - Ingen åreknuter foreløpig

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!