Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen banker Vålerenga?

Elendig Tippeliga-sesong, men leder Klubben i mitt hjerte!

STINN BRAKKE:  Så hyggelig kan det være på Vålerenga-kamp. I hvert fall når Barcelona kommer på besøk og sørger både for målene og underholdningen. FOTO: Sara Estiri/Dagbladet.
Foto :Sara Estiri /Dagbladet
STINN BRAKKE: Så hyggelig kan det være på Vålerenga-kamp. I hvert fall når Barcelona kommer på besøk og sørger både for målene og underholdningen. FOTO: Sara Estiri/Dagbladet. Foto :Sara Estiri /Dagbladet Vis mer

100 ÅRS-FEIRINGEN til Vålerenga ble aldri det klubben håpet på. Sjelden har en norsk klubb brukt så mye penger på så dårlig fotball. Helt inn i siste runde var Oslo-klubben på kanten av nedrykk.

Like stusslig har det vært på tribunen. Utover i sesongen er det blitt mer og mer glissent på Ullevaal, men nå kan vendepunktet komme:

•• VIF-fansen har strømmet til Dagbladet.no får å stemme fram klubben i sitt hjerte.

Det har ført til at Vålerenga distanserer både Rosenborg og Brann i sin klasse i denne avstemningen.

DE siste årene har dette vært et oppgjør nettopp mellom disse tre storklubbene der de har vekslet om seieren. Fjorårsvinner RBK følger da også nærmest VIF, men det er også noen fine nykommere langt framme i klassen for spesialidrettslag over 500 medlemmer. Både tradisjonsrike Kvik/Halden og driftige Lambertseter Svømmeklubb har lagt flere av Norges mest kjente fotballag bak seg.

Det samme er tilfellet i klassen under 500 medlemmer. Der har kameratgjengen i Luka FK mobilisert så godt at de foreløpig holder selveste Strømsgodset bak seg. Det spørs hvor lenge det varer når Drammens-folket begynner å stemme i flokk utover denne gledes-mandagen. Her er Narvik Ishockeyklubb og håndballgiganten Larvik spennende utfordrere i tetkampen.

BLANT breddeklubbene i klassene for fleridrettslag er det mange kjente innslag høyt opp. Som vanlig kniver naboene Høken og Andenes IL i teten med Dalselv og Hemnes, men blir presset av Østfold-klubbene Rygge og Tune samt fjorårets overraskelse Bagn IL fra Valdres.

I klassen for fleridrettslag over 500 medlemmer er det tidligere vinneren Fram Larvik i ferd med å gjøre et sterkt comeback. Foreløpig er Sjetne fra Trondheim rett foran. Her er også den veldrevne Forus og Gausel fra Rogaland i tetsjiktet, mens Holmlia fra Oslo sør har markert seg som et nytt sterkt navn i avstemningen.

Blant studentene er både Vestfold Studentsamfunn og Norges Handelshøyskole tett på NTNUI fra Trondheim. En knapp trøndersk ledelse er det også i bedriftsklassen der Trondheim Økonomiske Høyskole leder foran Sjetne Hot Shots, Vålerenga Vertshus og VIF-fansens stamsted Bohemen.

Legger vi til at Vålerenga er i tetkamp både med Ishockey Elite, breddeavdelingen sin samt amerikansk fotball, forteller det om en østkantklubb som ikke lar seg stoppe av en svak fotballsesong.

KLUBBEN I MITT HJERTE holder stemmelokalener åpne til fredag 22.november kl.12.00. Her gjenstår det altså god tid til å mobilisere for å få fram din favoritt.

Her kan du stemme på Klubben i mitt hjerte.