Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen beslutning er tatt

Anthony Ujah er fortsatt i Lillestrøm.

BLIKKET PÅ MÅLET: Lillestrøms Anthony Ujah har scoret drøssevis med mål denne sesongen, og alt tyder på at han forsvinner ut av landet snarlig. Ingenting er imidlertid avgjort.Foto: SCANPIX
BLIKKET PÅ MÅLET: Lillestrøms Anthony Ujah har scoret drøssevis med mål denne sesongen, og alt tyder på at han forsvinner ut av landet snarlig. Ingenting er imidlertid avgjort.Foto: SCANPIX Vis mer

Fotballstudio kl. 18: Aalesund - Lillestrøm

(Dagbladet): Lillestrøm fastholder at Anthony Ujah ikke er solgt noen steder, til tross for at flere nettaviser, deriblant Dagbladet, rapporterte det i går kveld.

Sportssjef Torgeir Bjarmann, som forøvrig fylte år i går, ble pepret med telefoner da VG meldte om et salg for 25 millioner kroner til Mainz.

Da rykket klubben ut på egen hjemmeside og bekreftet et bud, men ikke et salg.

- Det er det som gjelder fortsatt, vi kan ikke si noe mer enn det. Men ingen beslutning er tatt når det gjelder Ujah, sier Bjarmann til Dagbladet i dag.

- Anthony er fortsatt i Lillestrøm, og i kveld er det kamp i Aalesund, sier han.

Sportssjefen vil ikke bekrefte størrelsen på budet som har kommet inn, eller om det har kommet flere. Han vil heller ikke kommentere om det stemmer at det er Mainz som har lagt millioner på bordet.

Ujah og Nosa ute
Ujah har likevel vært ettertraktet i lang tid, og alt tyder på at en overgang nærmer seg veldig for spissen, som selv er lysten på å utvikle seg i en større liga enn den norske.

Det er imidlertid en ryggskade som setter nigerianeren utenfor kveldens bortekamp, bekrefter trener Henning Berg. Han legger også til at et salg kan skje snart, men at det ikke er klart.

I kveld må Henning Berg forøvrig også klare seg uten en Nosa Igiebor med karantene, og en sliten Stefan Gislason.

- Det er ingen fare. Vi stiller med elleve klare, sultne spillere som har lyst til å gjøre alt det de kan for å vinne i Ålesund. Vi vet at det blir en tett og jevn kamp. Vi vet at vi, på vårt beste, har gode muligheter. Vi skal gjøre alt vi kan, sier Henning Berg til LSK.no.

- Vi gleder oss for vi har vært gode på bortebane, og har lyst til å fortsette med det, sier LSK-treneren.

AaFK-duo tilbake
For hjemmelaget returnerte Gold Cup-deltakerne Demar Phillips og Jason Morrison til Ålesund i går.

Duoen skal etter planen dermed være aktuelle for spill igjen.

Sander Post, Pablo Herrera, Ole-Christian Rørvik og Solomon Okoronkwo er ifølge NTB alle uaktuelle.

Lars Fuhre har hatt én trening denne uka og kan bidra.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media