Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen bomber i cupen

RBK fikk en sårt tiltrengt oppmuntring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trener Per Joar Hansen mønstret sitt beste mannskap i cupkampen – nettopp i håp om at spillerne skulle få en hyggelig og oppløftende kveld på jobben.

Det gikk som den hardt prøvede treneren håpet. Rosenborg, med Roar Strand som nyvalgt kaptein, styrte showet i bygda som er mest kjent for sine mange lottovinnere.

RBK vant til slutt 7-0 etter at kaptein Strand ble første tomålsscorer. Thorstein Helstad, Alexander Ødegård, Øyvind Storflor, Jan Gunnar Solli og Frode Johnsen scoret de øvrige målene.

To av eliteserielagene måtte ha over én omgang for å sikre seg avansementet. Lillestrøm gjestene naboen Strømmen, og fikk seg en vekker da 3. divisjonslaget tok ledelsen tidlig i andre omgang.

To raske mål av Michael Mifsud, samt ett av Arild Sundgot, reddet kvelden.

Seieren satt også langt inne for Viking, som hadde 1-1 mot Klepp helt til halve andre omgang var spilt. Da satte laget til Roy Hodgson inn et ekstra gir og avgjorde kampen. Viking vant til slutt 4-2.

Molde imponerte heller ikke nevneverdig med 2-1 mot Kolstad.

Kampene for de øvrige eliteserielagene endte slik:

UTKLASSING: Forventet seier, men likevel: Rosenborgs kamp mot Verdal ble en opptur for Perrys menn. FOTO: SCANPIX
UTKLASSING: Forventet seier, men likevel: Rosenborgs kamp mot Verdal ble en opptur for Perrys menn. FOTO: SCANPIX Vis mer

Radøy/Manger – Brann 1-3

Groruddalen – Fredrikstad 1-5

Lillehammer – HamKam 0-4

Eidsvold Turn – Lyn 1-2

(ANB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!