- Ingen briter hadde rullet rundt sånn

Crouch til angrep etter psykotakling.

(Dagbladet.no): Etter utvisningen Peter Crouch pådro seg på grunn av den sinnsyke taklingen på John Obi Mikel i onsdagens ligacupkvartfinaletap, skulle man tro han ville velge å ligge litt lavt.

Chelsea ledet allerede med 1-0, og med ti mann klarte aldri Liverpool å reise seg.

Men Crouch har ikke tenkt å legge seg flat for det.

- Det jeg tenker er: Hvis jeg hadde gått inn sånn på Frank Lampard eller John Terry, ville de ha rullet seg rundt sånn som Mikel gjorde? Det tror jeg ikke.

- Hadde en som Carra (Jamie Carragher) lagt seg på den måten? Jeg tror vi kan være sikre på at han ikke ville det, sier Crouch ifølge Guardian.

Skylder på utlendingene

Liverpool-spissen fikk automatisk tre kampers utestengelse for taklingen, og risikerer ytterligere straff dersom dommer Atkinson velger å ta med i kamprapporten at Crouch først somlet med å gå av banen, og så reagerte kraftig mot hissige Chelsea-supportere på vei ned i spillertunnelen..

- De utenlandske spillerne har bragt mye godt til engelsk fotball, men det der er noe vi ikke ønsker å se. Jeg traff ham ikke, og så falt han som om han var blitt skutt, klager Crouch.

Skylder på dommeren

TRE KAMPER: Peter Crouch ble sendt rett i garderoben av dommer Martin Atkinson etter tofots-taklingen på tidligere Lyn-spiller John Obi Mikel. Foto: REUTERS/SCANPIX
TRE KAMPER: Peter Crouch ble sendt rett i garderoben av dommer Martin Atkinson etter tofots-taklingen på tidligere Lyn-spiller John Obi Mikel. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Crouch fikk støtte av manager Rafa Benitez etter kampen, som mente Mikel provoserte fram det røde kortet.

Crouch innrømmer at utvisningen gjorde det vanskelig for bortelaget, men mener som Benitez at han aldri ville blitt utvist dersom dommeren hadde blåst frispark mot Mikel tidligere.

- Jeg unnskylder ikke taklingen jeg gjorde, men hvis dommeren hadde gjort jobben sin tidligere hadde det ikke skjedd. Mye gikk deres vei, og frustrasjonen tok meg, sier Crouch.

Lampard forsvarer Crouch

Samtidig får Liverpool-spissen støtte fra litt uventet hold.

Landslagskollega Frank Lampard hadde nettopp scoret da Crouch gikk til angrep på John Obi Mikel. Nå tar han Crouch i forsvar, og insisterer på at England-kompisen aldri ville prøve å skade noen med vilje..

- Han er ikke sånn i det hele tatt, det fins ikke noe vondt i gutten. Jeg er sikker på at han er typen til å strekke armene i været og legge seg flat etter en sånn stygg takling, sier Lampard, ifølge Sky Sports.

Det har han vel bare delvis rett i.

NERVØS: John Obi Mikel ser allerede i denne duellen nesten ut som han vet hva som vil komme. Crouch insisterer på at Mikel feiket skade etter taklingen noen minutter senere.