Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Peter Sagan unngikk beinbrudd etter fall

Ingen brudd for mørbanket Sagan

Peter Sagan trillet i mål tydelig forslått etter velten på onsdagens fjelletappe i Tour de France. En legesjekk viste at ikke hadde pådratt seg noen brudd.

STYGT FALL: Peter Sagan falt på vei ned fra den andre av dagens stigninger, men slapp unna uten noen beinbrudd. Foto: AFP PHOTO / Philippe LOPEZ/NTB scanpix
STYGT FALL: Peter Sagan falt på vei ned fra den andre av dagens stigninger, men slapp unna uten noen beinbrudd. Foto: AFP PHOTO / Philippe LOPEZ/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er likevel en viss usikkerhet rundt om den tredobbelte verdensmesteren fra Slovakia stiller på startstreken torsdag. Bora-laget skriver på Twitter at en endelig avgjørelse blir tatt i timene før etappestart. Hovedpersonen selv har gitt uttrykk for at han kommer til å fullføre rittet.

Sagan veltet i utforkjøringen ned fra Col de Val Louron-Azet. Han kom i mål i en opprevet trøye. 28-åringen ble etter hvert fraktet til legesjekk. Der kom det fram at han ikke hadde noen brudd, men Sagan må regne med å måtte bite i seg smerter i dagene som kommer.

«Peter har pådratt seg store hevelser på rumpe og lår samt blåmerker på sin høyre side», står det i Boras oppdatering på Twitter.

Sagan har vunnet tre etapper i årets Tour de France. Han har allerede matematisk vunnet den grønne poengtrøya. Fullfører han hele veien til Paris, vinner slovaken Tourens poengkonkurranse for sjette gang.

Alexander Kristoff er nærmest Sagan med sine 170 poeng mot verdensmesterens suverene 452.