Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen bud på Annan

Sier Mathiesen. - Bør bli i Tippeligaen, sier Jönsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Anthony Annan har fått skryt for sitt treningsopphold i Morten Gamst Pedersens klubb, Blackburn, og blir sammenliknet med stjernespillere som Michael Essien og Claudé Makelele.

En rekke av Europas store klubber skal være interessert i den Ghanesiske midtbane-terrieren, men ifølge Starts styreformann Svein Mathiesen har ikke klubben fått noen bud på spilleren som for tiden er på utlån til Stabæk.

- Nei, det har ikke kommet noen bud, sier Mathiesen til Dagbladet.no.

- Det er interesse fra mange hold, men ikke noe reelt, sier Mathiesen som sier at tilbakemeldingene fra Blackburn har vært positive.

- Jeg tror det har gått veldig bra, sier Mathisen.

Spiller på søndag

Stabæk-trener, Jan Jönsson, bekrefter også at treningsoppholdet har gått bra, men svensken vet ingenting om noe bud.

- Nei, det vet jeg ingenting om. Han blir med å spille på søndag, sier Jönsson til Dagbladet.no.

TERRIER MOT TERRIER: Anthony Annan (t.v) mot nigerianske John Obi Mikel i en landskamp mellom Ghana og Nigeria. Foto: Scanpix
TERRIER MOT TERRIER: Anthony Annan (t.v) mot nigerianske John Obi Mikel i en landskamp mellom Ghana og Nigeria. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg skulle gjerne sett han i Tippeligaen et år til for å modnes litt. Så kan han etterhvert flytte opp til Premier League, sier Jönsson.

Annans lagkamerat på det Ghanesiske landslaget, Michael Essien, skal ha tipset Chelsea-ledelsen om landsmannen, men et allerede midtbanesterkt Chelsea-lag har ikke blitt nevnt som aktuelle klubber for Annan.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!