- Ingen bud på Hangeland

Hodgson fornøyd med fraværet av interesse.

INGEN BUD: Fulham-manager Roy Hodgson sier at det ikke har kommet inn et eneste bud på Brede Hangeland. Han regner det derfor som sikkert at den norske landslagskapteinen blir værende i klubben.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
INGEN BUD: Fulham-manager Roy Hodgson sier at det ikke har kommet inn et eneste bud på Brede Hangeland. Han regner det derfor som sikkert at den norske landslagskapteinen blir værende i klubben.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

(Dagbladet.no): Brede Hangeland parerte elegant ethvert forsøk fra norske journalister under sist landslagssamling på å få ham til å si noe om den påståtte interessen fra Arsenal.

Den norske landslagskapteinen har ikke latt seg affisere av alt oppstyret, og har hele tida understreket at han er fornøyd med tingenes tilstand i Fulham. Det gleder manager Roy Hodgson, som gjennom sommeren har forfektet at han ikke ønsker å selge Hangeland.

- Han er fornøyd med å være her. Det har vært spekulasjoner og atter spekulasjoner som jeg har vært nødt til å dementere, selv om det ikke har vært tilstrekkelig til å stoppe rykteflommen, sier Hodgson til Sky Sports News.

Med i underkant av to uker gjenstående av overgangsvinduet, har Fulham-sjefen et godt håp om å beholde midtstopperen i minst én sesong til. Det ligger iallfall ingen formelle bud inne til vurdering på klubbkontoret.

- Vi har ikke mottatt noen tilbud på Brede Hangeland. Ingen klubber viser tegn til å ta ham fra oss. Det er vi veldig fornøyde med. Jeg tror ikke det har noe med at han ikke er god nok, snarere tvert imot. Vi vet hva han er verdt, og i øyeblikket antar jeg at andre klubber aksepterer at han ikke er til salgs for den prisen de er villige til å betale, poengterer Hodgson.