- Ingen bud på Hangeland

Hodgson fornøyd med fraværet av interesse.

INGEN BUD: Fulham-manager Roy Hodgson sier at det ikke har kommet inn et eneste bud på Brede Hangeland. Han regner det derfor som sikkert at den norske landslagskapteinen blir værende i klubben.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
INGEN BUD: Fulham-manager Roy Hodgson sier at det ikke har kommet inn et eneste bud på Brede Hangeland. Han regner det derfor som sikkert at den norske landslagskapteinen blir værende i klubben.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brede Hangeland parerte elegant ethvert forsøk fra norske journalister under sist landslagssamling på å få ham til å si noe om den påståtte interessen fra Arsenal.

Den norske landslagskapteinen har ikke latt seg affisere av alt oppstyret, og har hele tida understreket at han er fornøyd med tingenes tilstand i Fulham. Det gleder manager Roy Hodgson, som gjennom sommeren har forfektet at han ikke ønsker å selge Hangeland.

- Han er fornøyd med å være her. Det har vært spekulasjoner og atter spekulasjoner som jeg har vært nødt til å dementere, selv om det ikke har vært tilstrekkelig til å stoppe rykteflommen, sier Hodgson til Sky Sports News.Med i underkant av to uker gjenstående av overgangsvinduet, har Fulham-sjefen et godt håp om å beholde midtstopperen i minst én sesong til. Det ligger iallfall ingen formelle bud inne til vurdering på klubbkontoret.

- Vi har ikke mottatt noen tilbud på Brede Hangeland. Ingen klubber viser tegn til å ta ham fra oss. Det er vi veldig fornøyde med. Jeg tror ikke det har noe med at han ikke er god nok, snarere tvert imot. Vi vet hva han er verdt, og i øyeblikket antar jeg at andre klubber aksepterer at han ikke er til salgs for den prisen de er villige til å betale, poengterer Hodgson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer