RISTER PÅ HODET: Celtic-trener Neil Lennon skjønner ikke hvorfor ingen av spillerne hans er nominert til årets spiller i Skottland. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
RISTER PÅ HODET: Celtic-trener Neil Lennon skjønner ikke hvorfor ingen av spillerne hans er nominert til årets spiller i Skottland. Foto: REUTERS/Russell CheyneVis mer

Ingen Celtic-spillere kjemper om å bli årets spiller i Skottland

Manageren er oppgitt.

Ingen av Celtic-spillerne er blant de fire spillerne som kan bli årets spiller i Skottland.

Celtic-manager Neil Lennon forstår lite av spillernes kåring. Leigh Griffiths (Hibernian), Michael Higdon (Motherwell), Niall McGinn (Aberdeen) og Andrew Shinnie (Inverness) kjemper om å bli årets spiller.

- Spillerne er veldig, veldig skuffet over utfallet, sier Lennon til BBC.

Sju Celtic-spillere ble nominert, men ingen nådde opp da listen ble kuttet ned til fire.

For første gang på 23 år vil ikke prisen gå til en spiller fra Celtic eller Rangers.

Celtic har vunnet den skotske serien, tatt seg til finalen i den skotske cupen samt spilt semifinale i ligacupen. Glasgow-giganten slo også Barcelona i mesterligaen.

- Det er helt utrolig at ikke en eneste Celtic-spillerne har nådd opp. Jeg kan ikke forstå hvorfor ikke Kris Commons, Gary Hooper, Victor Wanyama eller Fraser Forster er på listen, sier Lennon.

I 1990 ble Aberdeens Jim Bett kåret til årets spiller. Siden har Rangers og Celtic lagt beslag på alle spillerkåringene.

(NTB)