BENKET: I over tre måneder har Thomas Sørensen voktet målet for Stoke, men nå ser det igjen ut til at Asmir Begovic har overtatt. Foreløpig er ikke Danmarks landslagssjef Morten Olsen bekymret. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
BENKET: I over tre måneder har Thomas Sørensen voktet målet for Stoke, men nå ser det igjen ut til at Asmir Begovic har overtatt. Foreløpig er ikke Danmarks landslagssjef Morten Olsen bekymret. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Ingen dansk bekymring over benket Sørensen

- Jeg gidder ikke å spekulere, sier Morten Olsen.

I over tre måneder har Thomas Sørensen voktet målet for Stoke, men nå ser det igjen ut til at Asmir Begovic har overtatt. Foreløpig er ikke Danmarks landslagssjef Morten Olsen bekymret.

- Thomas har spilt bra til nå og han har spilt nok fram til nå. Hvordan det ser ut om tre måneder vet ingen, sier Olsen foran onsdagens landskamp mot Russland.

Olsen ønsker ikke å ta noen sorger på forskudd.

- Jeg gidder ikke å spekulere. Jeg tenker kun på om spillerne her er klare til kampen på onsdag, sier den danske suksesstreneren.

Sørensen må trolig ta til takke med i cupkamper i sin engelske klubb framover.

- Det motiverer meg bare til å gjøre det enda bedre. Det er lenge igjen til EM, og mye kan skje. Enten kan jeg sette meg ned for å gråte, eller jeg kan se på det som en utfordring. På kort sikt ser det ut til at jeg skal spille FA-cupkvartfinale mot Liverpool. Det er noe jeg ser fram til, sier Sørensen.

Trolig får sisteskansen sin A-landskamp nummer 100 mot Russland. Han blir åttende spiller i danskenes 100-klubb.

(NTB)