Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen dramatikk i Manglerud/ Star

Hadde møte i dag, håper på to forsterkninger.

(Dagbladet.no): Manglerud/Star var ikke levnet store muligheter i årets eliteserie i ishockey, men 6 poeng og bare én eneste seier på 20 kamper, er langt fra akseptabelt. I går tapte de 9-3 for Trondheim, som før den kampen lå på nest siste plass. Etter gårsdagens runde, er det 17 poeng opp til neste lag på tabellen, Lillehammer.

I dag var spillerne og trenerne samlet til evalueringsmøte for å finne ut hva som har gått galt og samtidig se framover.

Myhre returnerer

Det som er klart er at Tom Cato Myhre, som trappet ned etter forrige sesong for å satse på yrkeskarriera, vender tilbake til klubben i julepausa.

- Jeg har veldig sansen for ham som type. Han har fine lederegenskaper, samtidig er det godt å få inn en rutinert spiller i laget, sier trener Rune Molberg til Dagbladet.no.

Han og spillerne avviser at det har vært krisestemning i klubben.

- Vi har ikke vært fornøyde med seks poeng på 20 kamper, og vi har hatt en gjennomgang og sett på hva vi skal gjøre framover. Det vil ikke skje noen dramatiske endringer, sier backen Klas Aarlid til Dagbladet.no.

- Snakket ut

Likevel bekrefter han at spillerne har snakket med Molberg om hans vurdering og avgjørelser som hovedtrener.

- Det er ikke alt vi har vært like fornøyde med, men det er ingen stor dramatikk i det. Som i alle andre klubber, trenger vi også å snakke ut om ting.

I tillegg til Myhre, satser klubben å hente nok en tidligere M/S-spiller tilbake til klubben.

- Jeg kan ikke gi deg navnet, fordi spilleren er under kontrakt med en annen klubb akkurat nå. Vi håper det går i orden, men samtidig viser dette hva slags nivå vi må ligge på. Vi har ikke økonomi til å hente mange spillere utenfra, forklarer Molberg.

HELT SIST: Manglerud/Star-spillerne, deriblant Klas Aarlid, er ikke fornøyde med sisteplass i eliteserien og seks poeng på 20 kamper.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media