Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen Drillo-avtale

Heller ikke i dag ble Vålerenga og fotballklubben Wimbledons eiere om en overgangsavtale for VIF-trener Egil Olsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er først og fremst spørsmålet om penger de to partene ikke klarer å bli enige om. De har ikke avtalt et nytt møte i morgen, men det betyr ikke at de kan komme til å møtes.

- Vi snakker sammen på telefon, sier styreformann i Vålerenga John Nordbrekken til Dagbladet :på nettet.

Nordbrekken bekrefter at Vålerenga allerede har kontaktet andre klubber og trenere for å lufte mulighetene for et engasjement i Oslo-klubben. Han ønsker ikke å kommentere om dette er norske klubber, men det skal dreie seg om norske trenere.

- Hvordan vil situasjonen være i Vålerenga dersom Egil Olsen blir, når han har sagt åpent at han gjerne kunne tenke seg vekk fra klubben?

- Det er klar selvsagt ikke en hyggelig situasjon, sier Nordbrekken. Samtidig sier han at det vil være et stort tap for Vålerenga om klubben skulle miste Egil Olsen.

Oslo-lagets hovedproblem er at forespørselen kommer midt i den norske sesongen.

- Det vil koste veldig mye å få tak i en ny trener nå, sier Vålerengas styreformann. Årsaken er at tidspunktet er ugunstig.

- Det er blitt sagt at Egil Olsen vil ha med seg Tjærnås til London?

- Vi har ikke fått noen formell henvendelse om å selge Tjærnås til Wimbledon, men vi er klar over Egil Olsens ønske, sier Nordbrekken.