Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen er bedre enn Daniel Sturridge

Rodgers før kveldens store spissduell.

INGEN BEDRE: Liverpool-manager Brendan Rodgers hyller Daniel Sturridge før kveldens oppgjør mot Tottenham. Han mener spissen er bedre enn Harry Kane (innfelt). Foto: EPA/NTB Scanpix
INGEN BEDRE: Liverpool-manager Brendan Rodgers hyller Daniel Sturridge før kveldens oppgjør mot Tottenham. Han mener spissen er bedre enn Harry Kane (innfelt). Foto: EPA/NTB Scanpix Vis mer

Følg Liverpool - Tottenham i Dagbladets Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): Liverpool og Tottenham kjemper begge om å bli blant de fire beste i Premier League denne sesongen. I kveld møtes lagene til dyst på Anfield, i en duell som kan vise seg å bli avgjørende for ligautfallet.

Tottenham-spiss Harry Kane har hatt en fantastisk sesong. Han står bokført med 12 scoringer på 1343 minutter i ligaen. De siste fem seriekampene har det blitt hele sju scoringer fra 21-åringen. Han senket blant annet London-rival Arsenal søndag.

Til tross for imponerende tall å vise til, mener Liverpool-manager Brendan Rodgers at han råder over en spiss som er bedre enn Harry Kane.

- For meg er ingen bedre enn Daniel Sturridge. Han har alt hvis han spiller konsekvent - scorer mye mål, fart og styrke. Som engelsk spiss finnes det ikke bedre, sier Rodgers ifølge engelske Independent.

Daniel Sturridge har slitt en del med skade denne sesongen, og har bare spilt 328 minutter med ligafotball. Rodgers tror Sturridge kan danne et fryktet spisspar med Harry Kane på det engelske landslaget i framtiden.

- Jeg er sikker på at Daniel vil se at det er en annen ung, engelsk spiss som er på vei opp, som vil hjelpe ham når de spiller sammen på landslagsnivå, sier Liverpool-manageren.

Daniel Sturridge kan starte sin første seriekamp siden 31. august. Det blir i så fall en spissduell å se fram til i kveld.