- Ingen er bedre

Vidar Riseth er ikke redd for å si hvem han ønsker å få en telefon fra før neste landslagssamling.

FORNEBU (Dagbladet): - Nils Arne og Drillo har tilbudt seg, og jeg ser ikke noen annen løsning i Norge som er bedre enn dem, sier Vidar Riseth om duoen som Eggen selv lanserte 4. november. Riseth tror kombinasjonen ville vært fantastisk for norsk landslagsfotball.

- De trekker jo 10000 tilskuere til stadion, bare de. Det blir som at unger går og ser Nasse Nøff. Det blir like artig, sier Riseth, som har spilt under begge to.

Kvalifiserte

- De er i hvert fall kvalifiserte nok, sier Harald Brattbakk til Dagbladet. Brattbakk bedyrer at han ikke har noen personlige favoritter til jobben, og stoler på at Fotballforbundet plukker ut riktig mann til jobben.

Christer Basma gikk lengst i å sette ord på frustrasjonen det norske laget følte etter kampene mot Spania. Visst tapte Norge mot et bedre lag, men at forskjellene er så store er vanskelig å svelge - både for tilskuere og spillere som er vant til å se Rosenborg tukte de aller beste på eget gress.

- Vi makter ikke styre kamper med det spillet vi har mot lag som Spania, sier Basma. Og peker på den store forskjellen i filosofi mellom landslaget og Rosenborg.

- Her satser vi på at de skal gjøre feil, i stedet for at vi skaper problemer for dem.

Tror på Eggen/Drillo

- Vi tør mer framover i Rosenborg, men det er klart at det går på bekostning av det defensive, sier Frode Johnsen. Han er glad for at Hareide ser ut til å bli i Rosenborg, og har tro på kombinasjonen Drillo/Eggen. Jan Gunnar Solli er ikke like optimistisk:

- Jeg er veldig spent på en eventuell kombinasjon. Hvem av dem blir sjefen? spør Solli seg selv.

ALT FOR NORGE: Nils Arne Eggen og Egil Olsen har tatt betydelige løft for norsk fotball. Flere Rosenborg-spillere ønsker at duoen tar et par tak til.