- Ingen er blitt bedre

Alex Ferguson hinter om at Ole Gunnar Solskjærs superform tvinger ham til å endre taktikken mot Deportivo. Dagbladet.no følger Champions League direkte kl. 20.45.

Med to tap for Deportivo La Coruna i gruppespillet burde kanskje sir Alex vært forsiktig foran kveldens kvartfinalekamp i Spania. Også fordi United står uten seier borte mot spanske lag på 12 forsøk siden 1955.

Likevel gløder skotten av optimisme før avspark og trekker fram en nordmann som en av grunnene.

- Vi går inn i kampen med en van Nistelrooy som scorer mål og en Ole Solskjær som er den spilleren som har forbedret seg mest av alle, sier Ferguson til The Sun.

- Så kan du legge til Roy Keane, Paul Scholes og David Beckham, spillere som nyter de store anledningene. Det er en ring av selvtillit rundt laget.

På tross av skryten risikerer Solskjær å sitte på benken i kveld. Tidligere i Champions League har Ferguson konsekvent spilt med fem midtbanespillere og én spiss.

Tøft valg

Men tør United virkelig å starte uten spissen som har nettet fire ganger på de siste fire kampene, og står med 21 mål totalt denne sesongen?

- Jeg har et tøft valg å ta. Vi er klar over at Deportivo er en vanskelig oppgave, sier Ferguson.

At Ferguson varsler en målfest i Spania kan tyde på at han satser på Solskjær.

- Vi skal ikke gjør de samme feilene vi gjorde mot Deportivo første gangen. Vi er et mye bedre lag enn det som spilte tidligere i sesongen. Får vi fart på oss kan vi score tre eller fire ganger, vi har gjort det før, sier United-sjefen.

Tror på Butt

The Sun tipper at Solskjær får tillit, mens Daily Mail tror Nicky Butt tar plassen på midtbanen og skyver Paul Scholes opp som tilbaketrukket makker for Ruud van Nistelrooy.

  • Kvartfinaler, 1. kamp (20.45): Deportivo La Coruna (Spania) - Manchester United (England), Bayern München (Tyskland) - Real Madrid (Spania).
<B>I FORM:</B> Ole Gunnar Solskjær er i knallform, men kan havne på benken i kveld. Foto: SCANPIX/REUTERS