GODE LAGKAMERATER: Romas største stjerne Francesco Totti sender lykkeønskninger til John Arne Riise via sine egne nettsider. Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi
GODE LAGKAMERATER: Romas største stjerne Francesco Totti sender lykkeønskninger til John Arne Riise via sine egne nettsider. Foto: SCANPIX/REUTERS/Max RossiVis mer

- Ingen er hardere enn deg, John!

Francesco Totti håper Riise kommer raskt tilbake.

||| (Dagbladet): John Arne Riise er på beina igjen etter hodeskaden som satte ham utenfor gårsdagens jubelkveld på Ullevaal, og i går takket han for støtten han har fått fra flere hold her i Norge.

I dag får han også lykkeønskninger fra selveste «signore Roma», Francesco Totti.

- Kom igjen, John, ingen er tøffere enn deg. Du trenger bare et par dagers hvile, skriver Roma-stjernen på sin blogg, vel vitende om at det trolig tar litt lengre tid.

- Men det viktigste er at du har det bra. Kom snart tilbake, vi venter på deg, store «Roscio», skriver Totti.

«Roscio» er forøvrig det kallenavnet den elleville kommentatoren Carlo Zampa har brukt etter Riises scoringer for de gullrøde.

Blogget seg gjennom
John Arne Riise slapp unna med en kraftig hjernerystelse, men satte en støkk i familie og lagkamerater da han ble liggende bevisstløs i flere minutter med krampetrekninger etter et voldsomt sammenstøt med skulderen til Espen Ruud på mandagens landslagstrening.

I går blogget han fra sykesenga, ønsket landslagskollegene lykke til, og takket for støtten.

- Siden jeg ikke husker det som skjedde er jeg blitt fortalt alt og den første jeg har hørt virkelig tok tak var Morten Gamst Pedersen, så jeg vil virkelig takke han for hans raske handling i en tøff situasjon, skrev Riise.

På bloggen skrev Riise også at Dagfinn Enerly ringte ham mens han sov, og fulgte opp med å skrive at han skal ringe ham tilbake når han var mer «oppegående og klar i hodet».

- Jeg vil aldri glemme at du ringte meg, Dagfinn.

Bragd
Senere på kvelden fikk han (noe mot legenes råd) se lillebror Bjørn Helge Riise og resten av Norge gjøre jobben mot Portugal og sørge for tre ekstremt viktige poeng.

- For en bragd av gutta! Jeg klarte ikke å se hele kampen, fordi det var så spennende og jeg fikk litt hodepine innimellom. Men jeg er så ufattelig glad på guttas vegne og er veldig stolt av gutta, meldte John Arne i går kveld.

Francesco Totti og resten av Roma møter Cagliari til helgen, og Bayern München i Champions League 15. september.

John Arne Riise og Roma har foreløpig ikke bekreftet skadeomfanget, men trolig vil hjernerystelsen sette ham ut av spill i et par uker.