Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen flere syke i Brann

Brann-trener Teitur Thordarsson og klubbledelsen er i ferd med å kartlegge sykdomsituasjonen etter 1-0 seieren over Vålerenga. - Det ser lysere ut nå, sier Thordarsson til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann hadde åtte spillere sykmeldt før gårsdagens kamp mot Vålerenga. Teitur Thordarsson fryktet at flere spillere kom til å slutte seg til sykelista i dag.

- Vi er i ferd med å ringe rundt til spillerne nå. Det ser ikke ut til at noen av gutta som spilte mot Vålerenga er syke i dag, sier Thordarsson.

På torsdag spiller Brann returoppgjør i UEFA-cupen mot latviske Metalurgs Liepaja. Brann vurderer å søke om utsettelse av kampen hvis situasjonen endrer seg,

- Det ser positivt ut med tanke på kampen på torsdag, Jeg håper at de som er sengeliggende er på beina i løpet av en eller to dager. De vi har pratet med er litt bedre i dag.

Thordarsson understreker at Brann ikke har tatt noen endelig avgjørelse angående tordagskampen.

- Fristen for påmelding går ut ved to tida. Vi skal ha et nytt møte klokka ett. Da blir det klart hva vi gjør, sier Thordarsson.

[email protected]