Ingen flying start for storfavoritt

Men det skal bety seier i V65-6.

FULL FART ETTER ROLIG START. Det blir tidlig opp til bilen i kveld. Lars Anvar Kolle er tilbake i sulkyen bak Yarrah Boko. Foto: HESTEGUIDEN.COM:
FULL FART ETTER ROLIG START. Det blir tidlig opp til bilen i kveld. Lars Anvar Kolle er tilbake i sulkyen bak Yarrah Boko. Foto: HESTEGUIDEN.COM:Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Det blir ingen flying start i kveld, forteller trener Trond Anderssen.

Men det skal bety feilfri start for Yarrah Boko i V65-6. Sist vred hingsten seg over i hissig galopp, da bilen satte farten opp. Og da var det løpet over.

-Det blir riktig i ni av ti ganger med å kjøre seint opp til startvogna for å utnytte fartsøkningen på bilen. Men dessverre er ikke Yarrah Boko der. Han må ha tid på seg like før start. Derfor blir det tidlig opp til bilen og en rolig innledning nå, forteller Anderssen til Dagbladet.

-Jeg er ganske trygg på en feilfri avgang i dag.
Og jeg mener han skal være en god banker for spillerne, sier "Bullern".

Han har ikke noe annet navn på alle landets travbaner etter at han en gang i tiden var stallmann og hadde ansvaret for en god hest som het Bull's Eye.

Planer om litt av hvert

Det er planer om Frankrike til vinteren, men noen løp i Sverige først
-Vi har planer om å starte ham i Svenskt Mesterskap på Åby i Gøteborg etter dette løpet. Så får vi se. Vi skal se litt på muligheten til løp i Frankrike til vinteren. Han har mange interessante løp som hingst i det grunnlaget han har, forteller Bullern.

Kolle i gjesteoppsitt

Lars Anvar Kolle er tilbake i sulkyen. Han ble vraket av eieren Jan-Erik Andresen etter at hesten ble fast i et viktig løp på Vincennes, og gikk glipp av mulig seier og mye prenger og prestisje. Men nå får Kolle sjansen igjen.
-Han kjenner Yarrah Boko fra før, og det er helt naturlig at han kjører, når hestens første kusk Kai Johansen soner en utelukkelse, forklarer Trond "Bullern" Andersen.