- Ingen flyt, harmoni eller glede

Stabæk-misnøye tross tabelltopp.

NADDERUD (Dagbladet.no): Stabæk - Rosenborg 1-0.

- Dette var ikke bra i det hele tatt.

Det sa matchvinner Daniel Nannskog etter å ha skutt Stabæk til serieledelse med 1-0 over Rosenborg på Nadderud i går.


Bæringene er nemlig ikke fornøyde - til tross for tre kamper på rad med null baklengs, tre strake seiere og jubelstemning blant de mørkeblå supporterne.

- Vi vil gjerne underholde og levere en bedre vare til publikum enn det vi klarte denne gangen, sier Nannskog til Dagbladet.no.

- Vi skal glemme mye av denne kampen, mener Nannskog - som mente at det var flaks at Stabæk dro i land alle tre poengene.

Jönsson: Mest fornøyd med å holde nullen

Serielederne stiller tydeligvis store krav til eget spill.


Heller ikke Stabæk-trener Jan Jönsson var helt fornøyd i går, til tross for en ny seier.

- Ingen flyt, harmoni eller glede

- Jeg er først og fremst glad for at vi holder nullen for tredje gang på rad. Vi må være litt klokere utpå der, men til slutt jobber vi inn en ny seier, sier Jönsson til Dagbladet.no.

Jönsson tror det blir godt med et lite avbrekk fra Tippeligaen nå som Stabæk kan gå inn i første cuprunde på toppen av tabellen.

- Vi har ingen skikkelig flyt og harmoni over spillet vårt. Rosenborg garderte seg bra mot Veigar (Pall Gunnarsson) sine stikkballer til Daniel (Nannskog), og vi må ha et høyere tempo i pasningsspillet, mener Stabæk-treneren.

- Kan være en styrke

Etter kampen fortalte Daniel Nannskog pressen om manglende tenning og guts hos Stabæk-spillerne både i garderoben og på banen.

At Stabæk ikke sier seg tilfredse med «bare» tre poeng og tabelltopp, tror trener Jönsson kan være en styrke for laget.

- Når vi vinner selv om vi spiller dårlig, tar vi ikke av, og det tror jeg kan være en positiv ting å ta med seg. Vi kan fortsatt komme opp med mer spirit og glede i det vi holder på med, sier suksesstreneren til Dagbladet.no.

- Ikke agentenes skyld

OPPGITT MATCHVINNER: Scoring og tre poeng mot Rosenborg var ikke nok til å blidgjøre Daniel Nannskog. Svensken mener publikum har krav på bedre fotball enn hva Stabæk viste på Nadderud i går. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
OPPGITT MATCHVINNER: Scoring og tre poeng mot Rosenborg var ikke nok til å blidgjøre Daniel Nannskog. Svensken mener publikum har krav på bedre fotball enn hva Stabæk viste på Nadderud i går. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Mange interesserte toppklubber hadde møtt opp for å se blant annet Gunnarsson og Somen A. Tchoyi i aksjon på Nadderud i går.

Men Gunnarsson hadde ikke sin beste dag på jobben, og klarte bare én gang å spille Nannskog igjennom i ordentlig farlig posisjon.

Den fryktede frisparkfoten til Stabæk-spissen imponerte heller ikke noen i går.

Tidligere har islendingen innrømmet at han føler presset når det sitter agenter på tribunen.

- Men jeg tror ikke det var dét som gjorde at Veigar ikke var helt venn med ballen i denne kampen, kommenterer trener Jan Jönsson.

INGEN FLYT OG HARMONI:</B> Stabæk-trener Jan Jönsson gledet seg mest over at laget hans holdt nullen.