- Ingen fordel å kjenne Sollied

Ørjan Berg tror det blir tøft mot Olympiakos.

Direkte klokka 20.45: Olympiakos - Rosenborg

ATHEN (Dagbladet.no): Da Rosenborg-spillerne landet i den greske hovedstaden i går, spilte de a-ha over høyttalleranlegget på flyplassen. Tilfeldig? Kanskje. Men uansett, velkomsten på stadion i morgen kveld blir neppe like hyggelig.

På hjemmebane skal Olympiakos vinne. Det krever fansen, og det krever trener Trond Sollied.

- Det blir spennende. Vi vet de er bra og vi vet hva Trond står for. Det blir nok ikke noen overraskelser, sier Ørjan Berg til Dagbladet.no.

- Er det en fordel at dere kjenner Sollied?

- De har gode individuelle spillere og en god trener. Da er det nok ikke lenger noen fordel for oss.

Aldri vunnet i Hellas

Rosenborg vet veldig mye om hva som venter dem, men ikke bare på grunn av Trond Sollied. Trønderne har spilt mot greske lag i Champions League-sammenheng tre ganger tidligere.

TØYER UT: Både Ørjan Berg og Roar Strand er godt voksne menn. I går kveld tøyde de ut lengst av alle. Foto: Stian Haraldsen
TØYER UT: Både Ørjan Berg og Roar Strand er godt voksne menn. I går kveld tøyde de ut lengst av alle. Foto: Stian Haraldsen Vis mer

Fasiten er to seire, to uavgjorte og to tap.

Men i Hellas har Rosenborg aldri vunnet.

Og aldri før har RBK hatt en dårligere oppladning hva resultater i hjemlig serie gjelder.

- Det blir tøft, men vi satser på å ta poeng. Vi er fornøyd med ett poeng, det er du alltid på bortebane i Champions League, sier Ørjan Berg.

Han regner med at Olympiakos kommer til å gå ut i stort tempo, og styre kampen.

- Vi må bare prøve å spille vårt spill. De kommer nok til å spille mye ball, og så må vi satse på overganger og sette de sjansene vi får.

Direkte klokka 20.45: Olympiakos - Rosenborg