Ingen forfall til Armenia-kampen

- Vi har ikke fått noen forfall ennå, sier Semb-assistent Harald Aabrekk til Dagbladet.no. Fire dager før VM-kvaliken mot Armenia er det fortsatt usikkert om Eirik Bakke og Erik Hoftun kan være med.

Ifølge TV2 ville Eirik Bakke i dag melde forfall til den første kvalifiseringskampen til VM i 2002. Men i Norges Fotballforbund venter de fortsatt på en telefon.

- Det er uheldig at TV2 tar forfall på forskudd. Det har de gjort før, og da stemte det ikke, sier landslagsadministrator Bjørn Nilsen til Dagbladet.no.

Erik Hoftun skadet ryggen i helga, og skal testes på RBK-klinikken i ettermiddag. Leeds' Eirik Bakke har problemer med en ankel og føler han trenger ei ukes hvile.

- Fysioterapeut Roar Robinson vil gjerne ta sin egen bedømming av skaden, så Eirik Bakke kommer trolig til Oslo uansett, sier Nilsen.

Dersom både Bakke og Hoftun melder forfall vil Nils Johan Semb straks ta ut erstattere i landslagstroppen. Det samme gjelder dersom Steffen Iversen ikke blir klar etter smellen han fikk for Tottenham lørdag.

- Vi har erstattere klare med en gang noen melder forfall. Men foreløpig har vi ikke fått noen, sier Aabrekk.