FALSK ALARM: Adam Larsen Kwarasey gikk ned for telling på onsdagens trening, men vokter Godset-målet mot Atletico Madrid. Foto: Torbjøn Berg
FALSK ALARM: Adam Larsen Kwarasey gikk ned for telling på onsdagens trening, men vokter Godset-målet mot Atletico Madrid. Foto: Torbjøn BergVis mer

- Ingen forskjell om spissen heter Forlan eller Prica

Adam Larsen Kwarasey blir skuffet hvis ikke Strømsgodset slår Atletico Madrid.

DRAMMEN (Dagbladet): Dagen før storkampen mot Atletico Madrid, måtte keeper Adam Larsen Kwarasey avslutte Strømsgodset-treningen med ispose på høyre ankel. Men det er ingen tvil om at han spiller returkampen i tredje kvalifiseringsrunde til Europa League.

- Jeg har tråkket over hundre ganger før. Det skal mer til enn dette for å stoppe meg fra å spille, sier 23-åringen til Dagbladet.

Og ikke bare har han tenkt å spille. Burvokteren mener Strømsgodset har en alle tiders mulighet til å snu 2-1-tapet fra bortekampen, selv om motstanderen altså heter Atletico Madrid og vant Europa League i 2010.

Forventer seier - Vi dro til Madrid for å vinne og fikk med oss et bra resultat hjem. Selvfølgelig går vi for seier på hjemmebane. Jeg blir skuffet hvis vi ikke går videre, fastslår Kwarasey.

I den første kampen på Vicente Calderon, leverte unggutten en meget solid forestilling. De to ballene han måtte slippe forbi seg, ble begge satt inn av den tidligere Arsenal-stjernen Jose Antonio Reyes (27).

Ikke mindre kjente Diego Forlan (32) gikk målløs av banen.

- At de har kjente spillere, er noe man tenker på når man står i spillertunnelen før kampen. Når kampen er i gang, er det ingen forskjell på om motstanderen heter Diego Forlan eller Rade Prica.

Misfornøyd med seg selv - Ser du på denne kampen som en mulighet til å gjøre deg attraktiv for en større klubb?

- Nei, i denne bransjen gjør én kamp ingen forskjell. Skal man til en større klubb, må man være stabilt god over tid, sier Kwarasey.

Selv føler han ikke at han har klart det.

- Jeg var faktisk misfornøyd med starten på denne sesongen. De fem-seks-sju første kampene var jeg for ustabil. Men den siste måneden har det gått bedre, forklarer han.

Berget usikker Mens Adam Larsen Kwarasey rister av seg overtråkket, er det mer usikkert med andre Godset-spillere.

- Jo Inge Berget er syk. Det samme er Fredrik Nordkvelle og Lars Sætra. Men ingen av dem er uaktuelle til kampen, sier trener Ronny Deila til Dagbladet.

Hvis Strømsgodset mot alle odds slår ut det spanske storlager, er de klare for playoff til Europa League. Trekningen finner sted fredag.

MÅLLØS: Diego Forlan scoret ikke i den første kampen mot Strømsgodset. Foto:   EPA/KOTE RODRIGO
MÅLLØS: Diego Forlan scoret ikke i den første kampen mot Strømsgodset. Foto: EPA/KOTE RODRIGO Vis mer