Eliteserien

- Ingen fortalte Nicklas at det var dress i dag

Gikk i tog med hettegenser og hullete bukser. 

GLADE GUTTER: Mushaga Bakenga og Nicklas Bendtner hadde kledd seg totalt forskjellig da Rosenborg-spillerne gikk i 17.-maitog i Trondheim. Foto: Rosenborg / Instagram
GLADE GUTTER: Mushaga Bakenga og Nicklas Bendtner hadde kledd seg totalt forskjellig da Rosenborg-spillerne gikk i 17.-maitog i Trondheim. Foto: Rosenborg / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Ingen fortalte Nicklas at det var dress i dag.

Det skriver Rosenborg Ballklub i en melding på sosiale medier 17. mai. Riktignok med et glimt i øyet. Men rød hettegenser, solbriller og hullete bukser skaper blandede reaksjoner.

- Vis respekt, Bendtner. På nasjonaldagen vet du hva kleskoden er. Skammelig, skriver en bruker i kommentarfeltet på Rosenborgs Facebook-side.

- Fysj. Dress er ikke påbudt. Men han kan i alle fall ha på seg finklær, skriver en annen.

Rosenborg-spillerne gikk i 17.-maitog i Trondheim, dagen etter det sjokkerende 1-2-tapet for Tromsø. På bildet har lagkamerat Mushaga Bakenga både dress og sløyfe, slik det sømmer seg på nasjonaldagen.

Så stor interesse har det vært for Bendtners antrekk at det endte opp som oppslag på Adresseavisens nettside onsdag ettermiddag. Der kommenterer den danske stjernespissen bakgrunnen for klesvalget:

- Jeg skulle gjerne hatt dress, men for meg er det første 17. mai i Norge.

Han fortsetter:

- Det er hyggelig. Det er flott å se mange mennesker komme ut, finkledd og feirer. Det var akkurat som jeg ble fortalt. En kjempefin dag, det er fantastisk, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer