- Ingen fra U21-landslaget er gode nok

Derfor er Drillos yngstemann 23 år.

BLOTTET OVER OVERRASKELSER: - Vi fant ut at det viktigste er å ta det beste laget, og ikke å lage den beste pressekonferansen, svarte Drillo på spørsmål om dette ikke var et uttak i overkant blottet for overraskelser. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
Foto: Erlend Aas / Scanpix
BLOTTET OVER OVERRASKELSER: - Vi fant ut at det viktigste er å ta det beste laget, og ikke å lage den beste pressekonferansen, svarte Drillo på spørsmål om dette ikke var et uttak i overkant blottet for overraskelser. Foto: Erlend Aas / Scanpix Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): En Håvard Nordtveit i Bundesliga, en Harmeet Singh i høstform for Vålerenga, eller kanskje en Marcus Pedersen fra Strømsgodset?

Mange forventet et nytt ansikt eller to da Egil Drillo Olsen i dag presenterte landslagstroppen til privatkampen mot Sør-Afrika 10. oktober. Slik gikk det ikke.

- Vi fant ut at det viktigste er å ta det beste laget, og ikke å lage den beste pressekonferansen, svarte Drillo på spørsmål om dette ikke var et uttak i overkant blottet for overraskelser.

Ikke opptatt av å tekkes opinionen

Gjennomsnittsalderen på troppen er ifølge Drillo 27,4 år, med midtstopper Tore Reginiussen som yngstemann med sine 23 år. - Med tanke på framtida og den kommende EM-kvaliken - kunne det ikke vært greit å slippe til litt yngre krefter i en slik kamp?

- Det er en gjengs oppfatning over hele Europa at man tar ut de beste spillerne til landslaget. Jeg vil tro en snittalder på 27 er ganske likt som andre steder. Landslag har en tendens til å ligge høyere i alder enn klubblag. Men det kan hende at landslaget jeg hadde på 90-tallet, med 69-generasjonen i spissen, var yngre, sier Drillo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer