- Ingen frykter Old Trafford lenger

Det sier gammel storscorer.

(Dagbladet.no:) Manchester United har bare vunnet én seriekamp på eget gress denne sesongen. Det har Les Ferdinand lagt merke til.

- Jeg tror Old Trafford har mistet noe og folk reiser ikke til bortekamp mot United med frykt lenger, sier han til Sky Sports.

Watford-spissen har selv god statistikk mot rødtrøyene. Han har scoret mot United både for Queens Park Rangers, Newcastle, Tottenham og Bolton.

Toppkamp

Lørdag reiser Tottenham til Manchester for toppkamp i Premier League. London-laget ligger på 2. plass, mens United ligger plassen bak.

Statistikken taler derimot ikke til Tottenhams fordel. Les Ferdinand er en av bare to Spurs-spillere scoret på Old Trafford på de siste 12 kampene mellom de to klubbene.

- Klubbene reiser nå til Manchester med tro på et resultat. Det er jeg også sikker på at Spurs gjør, sier Ferdinand.

Sørget nesten for Arsenal-gull

Tottenham-målet hans på Old Trafford kom i 1999, og truet Manchester-lagets trippeldrøm. Da Tottenham ledet lå Arsenal an til å kapre seriemesterskapet.

- Jeg tenkte «hva er det jeg har gjort? Jeg kommer til å bli lynsjet av Spurs-fansen», sier Ferdinand.

Derfor ville han heller ikke feire scoringen. United kom derimot tilbake og sikret seriegullet.

• Bli oppdatert: Siste nytt om lagene.

LITEN FEIRING: Les Ferdinand blir her gratulert av Steffen Iversen og Steffen Freund for sin scoring mot United i 1999. Selv var han ikke så glad, siden målet ga Arsenal føringen i gulljakten.