Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen god start for brettseilerne

Både Wang-Hansen og Stålstrøm langt bak de beste.

DISTANSERT: Sebastian Wang-Hansen er bare nummer 18 etter første regattadag i brettseiling. På kvinnesiden er Jannicke Stålstrøm også nummer 18. Foto: Jussi Nukari/LEHTIKUVA/NTB scanpix
DISTANSERT: Sebastian Wang-Hansen er bare nummer 18 etter første regattadag i brettseiling. På kvinnesiden er Jannicke Stålstrøm også nummer 18. Foto: Jussi Nukari/LEHTIKUVA/NTB scanpix Vis mer

Norges brettseilere i RS-X-klassen fikk ingen god start på OL-seilasene tirsdag. Begge endte et godt stykke bak de fremste.

Sebastian Wang-Hansen innledet med 19.-plass og fulgte opp med 17.-plass. Han var over tre minutter bak den nederlandske vinneren Dorian van Russelberge i begge seilaser. Etter første dag er Wang-Hansen på 18.-plass.

I kvinneklassen endte Jannicke Stålstrøm på 21.-plass i første seilas, over fire og et halvt minutt bak vinneren Lee-El Korsiz fra Israel. I neste seilas ble hun nummer 17, slått av spanske Marina Alabau med vel fire minutter. Sammenlagt er hun på 18.-plass.

Medaljene deles ut etter 11 seilaser.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media