IKKE REDD FOR NOE. Frode Hamre tror han vinner med Vasadu i V65-avslutningen på Bjerke og er ikke redd for noen posisjon med hesten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
IKKE REDD FOR NOE. Frode Hamre tror han vinner med Vasadu i V65-avslutningen på Bjerke og er ikke redd for noen posisjon med hesten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Ingen grunn til bekymring

Hamre-suksessen bare fortsetter.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

Et fantastisk år for Frode Hamre er allerede bare historie.
Onsdag sender sukesstreneren ut flere vinnerkandidater på Bjerke.

Med Vasadu som den store vinnersjansen.
- Ja, det er den store sjansen.
Jeg tror ikke han taper, om han unngår galoppen, sier Frode Hamre til Dagbladet.
- Men det er en rakker, som man aldri kan være helt trygg på.
Skjønt han er blitt noe mer stabil. Galoppen sist mener jeg det kan være en forklaring på. Banen på Jarlsberg var spesiell den dagen med steder der det lå is i banen. Jeg følte at hesten mistet litt av balansen, forteller Hamre.

Rolig ut

- Startsporet kunne ikke blitt bedre. Jeg får ta ham rolig ut fra andre sporet. Så får jeg se hva jeg gjør. Blir det bra tempo, avventer vi. Men blir det laber fart, kjører jeg fram tidlig.
Jeg er ikke redd for dødens i det hele tatt med Vasadu.
Ja, jeg forstår bankervalget, sier Frode Hamre

Uoversiktelig

Han sender ut to hester i V65-2.
Begge kan vinne.
- Jeg er ikke redd for Touched By Lindy og andre sporet i volten. Det er en fornuftig hest. Så det skal gå bra. Men jeg må innrømme at jeg ikke helt vet hvor god hesten er. Jeg har ikke fått testet ham skikkelig. Men det er uansett en hest som må strekes på kupongen.
Det gjelder også for Whata Buz. Men han kan galoppere når som helst. Det er fin kapasitet i hesten, men den er upålitelig. På fire hester skal også den på. Det er litt uoversiktelig dette løpet. Chanto Photo må være god. Det er ikke lett å få stolpe i programraden på Leangen. B.B.S. Sugarlight er også en hest jeg ikke helt har oversikten over, sier Frode Hamre.

Ung og god

Han gjør noe som er ganske uvanlig på årets første løpsdag på Bjerke.
Han sender en fersk tre-åring til start mot eldre konkurrenter.
- Ja, det er kanskje ikke så vanlig. Men dette er en stor og tung hest som trenger noen løp. Jeg tror hesten er god for å gå 1.17-18 allerede.
Og da er det vel en hest som skal strekes i et løp som også er temmelig uoversiktelig, sier Hamre.
Han starter løpsdagen med No Suger Please i det første løpet.
- Jeg er ikke sikker på om fjerde sporet i volten går bra. Det er en grei hest som ikke er veldig god eller veldig dårlig. Han gikk greit sist, men heller ikke noe mer. avslutter Frode Hamre.