MISUNNELIG: Vadim Demidov (t.v.) lot seg imponere av Kjell Rune Sellin i gårsdagens kamp mot Brann og medgir samtidig at han er misunnelig på lagkameratens fysikk. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .
MISUNNELIG: Vadim Demidov (t.v.) lot seg imponere av Kjell Rune Sellin i gårsdagens kamp mot Brann og medgir samtidig at han er misunnelig på lagkameratens fysikk. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .Vis mer

-Ingen har bedre forutsetninger enn Sellin

Demidov er misunnelig på tomålsscoreren.

||| (Dagbladet): Rosenborg - Brann 3-0.

Rosenborgs forsvarssjef Vadim Demidov var meget glad på lagkamerat Kjell Rune Sellin sine vegne etter at sistnevnte kan ha fått sitt definitive Tippeliga-gjennombrudd i gårsdagens kamp mot Brann.

-  Det var kjempeartig å se at Kjell Rune lyktes. Han har jobbet knallhardt siden han kom til oss fra Byåsen og selv om ikke alt har gått hans vei har han stått på og kjempet seg inn i det. I dag fikk han vist hva han er god for.

Demidov lot det også skinne gjennom at han er litt misunnelig på lagkameraten.

- Ingen har bedre fysiske forutsetninger enn Kjell Rune. Han er atletisk og har et fantastisk tempo i kroppen. Den farta skulle jeg gjerne hatt, sier Demidov.

- Rett innstilling
På direkte spørsmål om han var fornøyd med ungguttens innhopp kunne Sverige- og Rosenborgtrener Erik Hamrén respondere ironisk.

- Nei, han burde vel gjort det bedre vel? Neida. Kjell Rune gjorde det strålende da han kom inn og skaffet oss et par viktige mål.

Treneren stiller seg også bak Demidovs uttalelser om at Sellin er av den arbeidsomme sorten.

- Kjell Rune jobber utrolig bra og med de rette tingene — hver dag på treningsfeltet. Han har den rette innstillingen og derfor er det ekstra godt å se han og sånne som han lykkes. Det er fantastisk når folk komme fram som det der, understreker Hamrén.

En av grunnene til at Rosenborgs spill nå også passer bedre for et Sellin-innhopp er at trønderlaget endelig har tatt opp hansken og begynt å spille fotball.

- Vi spilte smart de første kampene. Baneforholdene var ikke all verden og vi brukte en del unge og nye spillere og minimerte risikoen i spillet vårt — noe vi måtte gjøre siden lagene rundt oss er blitt bedre enn i fjor. Vi måtte nok også gjøre det Nå har ting satt seg mer og fotballen har blitt bedre. Med god hjelp av ungguttene som har tatt serien med storm. I dag fikk jeg tilbake den «feelingen» som jeg hadde i fjor, sier RBK-sjefen.

Vi vet alle hvordan det endte.

Prater ikke om tabelltopp
Etter Sellins to mål pluss ett av Steffen Iversen (i tillegg til Aalesund-tap i Haugesund) var det duket for tabelltopp i Trondheim.

Gjennomgangstonen var klar. Det skulle det ikke prates om.

- Tabelltopp, ja? Nei det vil jeg ikke snakke om, sier Sellin.

- Jeg vet ikke om vi ender på topp, men vi har lyst, sier Demidov.

- Tabellen bryr jeg meg ikke om enda, sier Hamrén i kjent stil.