Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen har ringt meg om Hangeland

Det synes Hodgson er merkelig.

INGEN BUD: Fulham har ikke mottatt noen bud på Brede Hangeland og mye tyder nå på at han blir i London. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
INGEN BUD: Fulham har ikke mottatt noen bud på Brede Hangeland og mye tyder nå på at han blir i London. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no) I morgen kan det være så mange som fire nordmenn på banen samtidig, når Fulham gjester Aston Villa i Birmingham.

Brede Hangeland, Bjørn Helge Riise og Erik Nevland på den ene sida og John Carew på topp for Villa.

Og det kan hende det blir Hangelands siste kamp i Fulham-trøya, for det er fortsatt interesse for midtstopperen - selv om ingen foreløpig har rettet en formell henvendelse til London-ledelsen.

- Det har vært utrolige mange spekulasjoner i sommer, noe som gleder meg - for Brede fortjener det. Men faktisk er det ingen som har ringt meg eller Alistair (Mackintosh, klubbdirektør) for å spørre hva vi krever for Brede, sier Fulham-manager Roy Hodgson ifølge PA Sport.

Vil beholde Brede
Arsenal-manager Arsene Wenger har ikke lagt skjul på sin interesse, men han kunngjorde for noen uker siden at de ikke kommer til å sette inn et framstøt. Denne uka ble det også spekulert i at Everton er sugne på den norske landslagskapteinen.

VIL BEHOLDE BREDE: Roy Hodgson håper han nå kan beholde Brede Hangeland. Foto: AP
VIL BEHOLDE BREDE: Roy Hodgson håper han nå kan beholde Brede Hangeland. Foto: AP Vis mer

- Jeg er litt overrasket over at ingen klubber har banket på døra mi, men jeg er selvfølgelig glad for det, sier Hodgson.

Hangeland spilte en sterk fjorårssesong og bidro til at Fulham var det laget som slapp inn fjerde færrest mål - bare slått av Manchester United, Liverpool og Chelsea. Han havnet på flere lister over sesongens beste spillere og også på ønskelistene til andre managere.

Det er fortsatt noen dager igjen til overgangsvinduet stenger på tirsdag - men Hodgson håper nå han skal klare å beholde siddisen. I hvert fall et halvt år til, til vinduet åpner igjen i januar.

- Det er noen dager igjen, så det kan fortsatt skje noe, men det vil være fantastisk om han blir her.

200 millioner kroner
Den tidligere Viking-treneren mener at Manchester Citys sommerhandling gjør at de nå kan kreve 20 millioner pund for forsvarsspilleren.

- Tidligere ville nok de fleste av oss vært skeptiske til å bruke 200 millioner kroner på en midtstopper. Vi kunne sett for oss det for en midtbanespiller eller spiss, men ikke en forsvarsspiller. Sånn er det ikke lenger. En klassestopper som er ønsket av de største klubbene i landet kan fort bli solgt for mer enn 200 millioner nå, sier Hodgson.

I så fall vil Fulham, som betalte rundt 25 millioner for Hangeland, sitte igjen med en pen fortjeneste.

Hangeland selv sa til Dagbladet før seriestart at det er smigrende med interessen, men at han trives bra i Fulham og ikke er rastløs.

- Jeg ser at det står mye i avisene, men det er ikke alltid det stemmer. Det er klart det går noen tanker gjennom hodet, men jeg må forholde meg til at jeg har kontrakt med Fulham. Det er selvsagt kjekt at folk synes at jeg gjør det bra, og at navnet mitt blir nevnt i forbindelse med store klubber.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling