Ingen havner oftere i fengsel enn Manchester United-supporterne

Topper tvilsom statistikk.

TOPPER: Det britiske politiet offentliggjorde i dag en oversikt over hvilke lags supportere som oftest havner i klammeri med lovens lange arm. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
TOPPER: Det britiske politiet offentliggjorde i dag en oversikt over hvilke lags supportere som oftest havner i klammeri med lovens lange arm. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en katastrofal fjorårssesong som endte med en sjuendeplass i Premier League, og fraværende cup-suksess, har Louis van Gaal slitt med å få skuta på rett kjøl igjen.

Etter tre serierunder står Manchester United med beskjedne to poeng etter å ha møtt antatt svakere motstand i Swansea, Sunderland og Burnley. I tillegg ble det et ydmykende nederland for MK Dons i ligacupen.

I dag kom riktignok nyheten om at de rødkledde likevel topper en tabell, men den er ikke av det positive slaget. Klubbens supportere er nemlig de som havner soleklart oftest i arresten.

Tall fra det britiske politiet viser at med 112 arrestasjoner iløpet av fjorårssesongen, var United-supporterne i særklasse de som havnet mest bak lås og slå.

65 av arrestasjonene var i forbindelse med alkoholrelaterte lovbrudd, mens 13 var knyttet til vold.

Til sammenligning var supporterne til seriemester Manchester City nest verst i klassen med 71 arrestasjoner, fulgt av Arsenal, Sunderland og Liverpool.

Hvorvidt det er de fraværende resultatene som er årsaken til den utagerende oppførselen er uvisst, men det hører også med til historien at ingen trekker flere tilskuere til sine kamper enn de røde fra Manchester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer