ETTERTRAKTET: Bayern Münchens Toni Kroos (foran) gratuleres av lagkamerater etter en scoring mot Arsenal i London 19. februar. Før morgendagens returoppgjør i Tyskland hinter han om en mulig overgang til engelsk fotball. Foto: Andy Rain / EPA / NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Bayern Münchens Toni Kroos (foran) gratuleres av lagkamerater etter en scoring mot Arsenal i London 19. februar. Før morgendagens returoppgjør i Tyskland hinter han om en mulig overgang til engelsk fotball. Foto: Andy Rain / EPA / NTB ScanpixVis mer

- Ingen hemmelighet at Premier Legue er noe jeg vurderer

Toni Kroos hinter om United-overgang.

(Dagbladet): Bayern Münchens midtbanespiller Toni Kroos (24) ble linket til Manchester United i januarvinduet, uten at det skjedde noe konkret rundt den tyske landslagsspilleren.

Bare måneder før fotball-VM i Brasil er heller ikke klubbskifte det som står øverst på agendaen hos etablerte spillere.

En ny hverdag, nye medspillere, ny kultur og kanskje annen spillestil er ikke fristende ingredienser når man prøver å kvalifisere seg til sin nasjons VM-tropp.

Kontrakt til 2015
Kroos har kontrakt med Bayern München fram til 2015, og har sagt at han ikke vil ta en avgjørelse om fremtiden før til sommeren. Før morgendagens returoppgjør mot Arsenal i åttedelsfinalen i Champions League slapp han et hint om at han kan la seg friste til en overgang til engelsk fotball.

- Ingen avgjørelse er tatt, men det er ingen hemmelighet at Premier League er noe jeg vurderer.

På spørsmål om det vil være aktuelt å gå til en klubb som ikke kvalifiserer seg til Champions League neste sesong (Manchester United), svarer han:

- Jeg vil vurdere alt, om jeg velger å gå.

Moyes-opprydning
United skal etter sigende forberede et bud på Kroos til sommeren. United-boss David Moyes har varslet at han vil gjøre store endringer i stallen for å styrke et lag som ikke har levd opp til forventningene siden han overtok for Sir Alex Ferguson i fjor sommer.

Moyes har satt en sentral midtbanespiller høyt på prioriteringslista, og før han kjøpte Marouane Fellaini på overgangsvinduets siste dag i fjor sommer, så skal han ha fått avslått bud på Cesc Fabregas, Thiago Alcantara, Daniele De Rossi, Sami Khedira og Ander Herrera.

Pep: - Bli
Ifølge Toni Kroos' yngre bror, Werder Bremen-spilleren Felix (22), så skal Toni allerede ha diskutert en mulig United-overgang med familien.

- Vi har allerede snakket om det. Manchester United har vært min favorittklubb siden jeg var liten, men jeg gir han ingen råd. Toni vil velge det som er rett for han selv, har Felix Kroos sagt til Sky i Tyskland.

Bayern-manager Pep Guardiola håper derimot å beholde midtbanespilleren, og har lovet å gjøre midtbanespilleren enda bedre.

- Han er ung, og han kan utvikle seg. Jeg har fortalt han at jeg kan gjøre han til en enda bedre spiller, sier Pep Guardiola.