Ingen henvendelser om Deila

Odds midtstopper og toppscorer Ronny Deila imponerte den nederlandske klubben Utrecht med sine to scoringer og solid stopperspill mot Bryne. Men foreløpig har ikke klubben henvendt seg til Odd.

- Vi har ikke hørt noe fra Utrecht etter kampen mot Bryne, men vi har fått inntrykk av at de ønsker å se Deila i aksjon flere ganger før de eventuelt henvender seg til oss, sier Odd Grenlands sportslige leder Jan Sæterbakken.

Sannsynligvis vil talentspeiderne fra Utrecht også dukke opp på Marienlyst stadion på søndag, når Strømsgodset er motstander. Men Odd Grenland selger ikke nødvendigvis 25-åringen dersom det skulle komme et tilbud.

- Alt er selvsagt for salgs hvis prisen er riktig, men vi er veldig skeptiske til å selge spillere bare for å oppnå en kortsiktig gevinst. Spesielt når det går så bra som det gjør nå, ønsker vi å holde troppen mest mulig intakt, sier Sæterbakken.

Høye publikumstall

Odd Grenland har ikke budsjettert med spillersalg for å gå i balanse denne sesongen. Publikumstallene fra de første seks hjemmekampene, gjør dessuten at det inntektsmessige ser veldig bra ut for klubben.

- Vi budsjetterte med 4.700 tilskuere i snitt denne sesongen, og så langt i sesongen har vi ligget over det hele vegen. Det hjelper å være med i medaljekampen, sier Sæterbakken.

I snitt har Odd hatt 5.467 tilskuere på hjemmekampene, mens i fjor hadde 4.700.

Kjøper ikke Van Ankeren

Det ser heller ikke ut til at det blir noen permanent overgang for Odds innleide spiss Edwin Van Ankeren. Odd har vært i samtaler med nederlenderens belgiske klubb, men priskravet var for høyt.

- Vi har snakket med de, men totalpakka er i øyeblikket for stor for oss. Snart er Erik Bo Andersen klar igjen, og det har hele tiden vært meningen at Van Ankeren skal tilbake 20. august, sier Sæterbakken.

SOLID: Odds Ronny Deila hadde full kontroll mot Bryne.