Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen henvendelser på Braaten

Kan leies ut når vinduet stenger.

(Dagbladet.no): Ved midnatt stenger overgangsvinduet for de store ligaene i europeisk fotball. Norge-angriper Daniel Braaten blir i Bolton, tror agent Stig Lillejord.

For agenten har sjekket med klubben der 25-åringen sliter benken.

- Jeg spurte Bolton om det hadde vært noen henvendelser, og fikk til svar at det var ingen, sier Lillejord til Dagbladet.no.

Kobles til fransk klubb

Flere franske nettsteder kobler den tidligere RBK-vingen til Rennes. Men slike rykter tror ikke agenten noe på, han kjenner ledelsen i den franske klubben godt.

- Jeg ville visst det hvis Rennes hadde en interesse i Daniel, sier Lillejord.

Dersom en spiller i for eksempel Premier League ikke selges i dag, må han oftest bli i klubben fram til neste overgangsvindu åpner 1. juli.

Det finnes ett unntak i Storbritannia, klubber i The Championship kan leie fra Premier League. Dermed har Braaten en nødutgang.

LITE SPILLETID: Daniel Braaten kan bli utleid til en klubb i nest øverste divisjon, dersom benkeslitingen fortsetter. I kveld stenger overgangsvinduet. Foto: Scanpix/Afp
LITE SPILLETID: Daniel Braaten kan bli utleid til en klubb i nest øverste divisjon, dersom benkeslitingen fortsetter. I kveld stenger overgangsvinduet. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

- Det beste er om Daniel klinker til og får kamper i Bolton. Men man kan gjøre spesielle løsninger, og leie ut spillere til Championship på kortere basis, sier agenten.

Ekstremt profesjonell

Fortsatt jobber Braaten hardt for en startplass i Bolton under manager Gary Megson.

- Innstillingen til Daniel er ekstremt profesjonell, og det er andre spillere som har slitt før de ble store stjerner.

Den siste kvelden før overgangsvinduet pleier ofte å bli hektisk, klubben prøver å sikre seg med stallfyll for resten av sesongen.

Hittil i dag har de store overgangene uteblitt, men det meldes at den irlandske midtbanespilleren Andy Reid er på vei til Roy Keanes Sunderland fra Charlton. Høyreback Greg Halfor tar turen andre veien, på lån.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer om de siste overgangene i Premier League.

AVVISER RENNES: Agent Stig Lillejord sier Braaten skal fortsette å kjempe for en plass i Bolton-elleveren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media