Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen Iversen mot Island

Nytt forfall for Drillo.

FORFALL: Rosenborgs Steffen Iversen sendte hjemmelaget opp i ledelse 1-0 på straffespark mot Lyn i går kveld, men blir ikke med landslaget til Island.
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
FORFALL: Rosenborgs Steffen Iversen sendte hjemmelaget opp i ledelse 1-0 på straffespark mot Lyn i går kveld, men blir ikke med landslaget til Island. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): Steffen Iversen har meldt forfall til lørdagens viktige landskamp mot Island på grunn av familiære årsaker, melder NRK.

- Han meldte forfall til Egil Olsen mandag kveld av private årsaker, sier landslagets mediarådgiver, Jon Mørland.

- Det er ingen dramatikk i dette. Jeg savner familien min som jeg ikke har sett siden datteren min ble født. Og drar derfor til London for å se dem og for å ordne en del praktiske ting slik at de kan komme til Trondheim. Det er en haug med papirer som må signeres, sier Steffen Iversen selv til RBK.no.

Mørland opplyser samtidig til Dagbladet at det ikke vil bli hentet inn noen erstatter for RBK-spissen.

Iversen scoret på straffe i 4-1-seieren over Lyn i går, og ble senere byttet ut. 

Rosenborgs pressekontakt Harald Pedersen sier til Dagbladet at Ivers også har slitt med ryggen.

Landslaget møtes på Bislett kl. 15 i ettermiddag, til første trening før de avgjørende kvalikkampene mot Island og Makedonia.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling