Ingen januarkjøp for Chelsea

- Tenker ikke å utvide stallen nå, sier Kenyon.

Peter Kenyon, styreformannen i Chelsea, sier at det ikke kommer nye spillere til klubben i januar. Han sier også at klubben blir på Stamford Bridge.

Søndag skrev en av de engelske avisene at klubben hadde planer om å flytte til Battersea, omtrent fem kilometer fra hjemmearenaen Stamford Bridge, men det avviser Kenyon.

- Vi blir stadig knyttet til utbyggingsprosjekter i Vest-London fordi Chelsea-navnet kan ha positiv innvirkning på disse prosjektene, men for oss er dette bare frustrerende. Vi liker ikke at Chelsea-navnet blir brukt for å skape blest om slike prosjekter, sier styreformannen.

Han legger til at alle planer om flytting eller modernisering og utbygging av arenaen er lagt på is på grunn av den globale finanskrisen. Det er også årsaken til at klubben ikke kommer til å se seg om etter nye spillere når overgangsvinduet åpner i januar.

- Jeg har sagt det før, og kan gjerne gjenta det, at vi ikke tenker å utvide stallen nå. Det er manager Luiz Felipe Scolari innforstått med. Han har en utmerket stall og gjør en glimrende jobb, sier Kenyon.

Han sier at klubben kanskje kan vurdere å selge en spiller eller to, men ingen vil bli hentet inn.

(NTB)

FÅR IKKE FLERE LAGKAMERATER: John Terry (t.v.) og Nicolas Anelka må nøye seg med de klubbkompisene de allerede har. Chelsea vil nemlig ikke gjøre noen nye spillerkjøp i januar. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX
FÅR IKKE FLERE LAGKAMERATER: John Terry (t.v.) og Nicolas Anelka må nøye seg med de klubbkompisene de allerede har. Chelsea vil nemlig ikke gjøre noen nye spillerkjøp i januar. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Ingen januarkjøp for Chelsea