Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen jobbet hardere enn Ronny. 24 timer i døgnet, dag og natt

Deilas skotske assistent imponert over snuoperasjon.

STOLT: Ronny Deila vant søndag den skotske ligacupen med Celtic. Reuters / Lee Smith
Livepic
STOLT: Ronny Deila vant søndag den skotske ligacupen med Celtic. Reuters / Lee Smith Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Celtics assistentmanager John Collins mener ligacuptriumfen var et godt bilde på lagets framgang siden starten av sesongen.

Glasgow-laget hentet hjem årets første pokal da de slo Dundee United 2-0 på Hampden Park søndag. De to lagene møtes nok en gang på onsdag hvor returoppgjøret i kvartfinalen i den skotske cupen står på programmet.

Ronny Deila måtte tåle en del kritikk i starten av sitt virke som Celtic-manager. De grønne og hvite forsvant blant annet ut av mesterligaen, i tillegg til at det ble noen skuffende resultater i hjemlig serie.

John Collins mener det faktum at de nå er favoritter til å ta en trippel for første gang siden 2001, viser hvordan de har utviklet seg denne sesongen.

- Ronny følte det på samme måte som oss i starten. Vi var alle skuffet. Alle ønsker å starte perfekt start, men det skjedde ikke. Vi måtte bare konsentrere oss om den neste kampen og den neste treningen, sier Collins.

- Alle jobbet hardt, men ingen jobbet hardere enn Ronny. 24 timer i døgnet, natt og dag. Og vi fikk belønningen - vårt første trofé, fortsetter han.

Og Deila selv er ikke mett etter seieren i ligacupen.

- Nå har alle fått en smak av hvordan det er å vinne. Jeg kan forsikre alle om at jeg ønsker å vinne den skotske cupen også. Onsdagens kamp er viktig for oss, slår nordmannen fast.

(NTB)

Hele Norges coronakart