STOLT: Ronny Deila vant søndag den skotske ligacupen med Celtic. Reuters / Lee Smith
Livepic
STOLT: Ronny Deila vant søndag den skotske ligacupen med Celtic. Reuters / Lee Smith LivepicVis mer

- Ingen jobbet hardere enn Ronny. 24 timer i døgnet, dag og natt

Deilas skotske assistent imponert over snuoperasjon.

Celtics assistentmanager John Collins mener ligacuptriumfen var et godt bilde på lagets framgang siden starten av sesongen.

Glasgow-laget hentet hjem årets første pokal da de slo Dundee United 2-0 på Hampden Park søndag. De to lagene møtes nok en gang på onsdag hvor returoppgjøret i kvartfinalen i den skotske cupen står på programmet.

Ronny Deila måtte tåle en del kritikk i starten av sitt virke som Celtic-manager. De grønne og hvite forsvant blant annet ut av mesterligaen, i tillegg til at det ble noen skuffende resultater i hjemlig serie.

John Collins mener det faktum at de nå er favoritter til å ta en trippel for første gang siden 2001, viser hvordan de har utviklet seg denne sesongen.

- Ronny følte det på samme måte som oss i starten. Vi var alle skuffet. Alle ønsker å starte perfekt start, men det skjedde ikke. Vi måtte bare konsentrere oss om den neste kampen og den neste treningen, sier Collins.

- Alle jobbet hardt, men ingen jobbet hardere enn Ronny. 24 timer i døgnet, natt og dag. Og vi fikk belønningen - vårt første trofé, fortsetter han.

Og Deila selv er ikke mett etter seieren i ligacupen.

- Nå har alle fått en smak av hvordan det er å vinne. Jeg kan forsikre alle om at jeg ønsker å vinne den skotske cupen også. Onsdagens kamp er viktig for oss, slår nordmannen fast.

(NTB)