INGEN AVKLARING: Therese Johaug-saken er ikke på den ferske CAS-listen over høringer.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
INGEN AVKLARING: Therese Johaug-saken er ikke på den ferske CAS-listen over høringer.  Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Ingen Johaug-høring på oppdatert CAS-liste. Der er imidlertid Legkov og co.

Idrettens Voldgiftsrett (CAS) har berammet en rekke høringer til litt ut i juli. Therese Johaug-saken er ikke på lista.

Oversikten ble oppdatert tirsdag. Flere langrennsløpere skal få sine saker hørt framover.

Nylig kom det fram at Johaug og hennes medhjelpere trolig ville få en høring 6. juni. Det er uklart om denne datoen nå er uaktuell for den norske skistjernen.

15. mai skal fem russiske langrennsløpere til CAS. Det gjelder Maxim Vylegzjanin, Alexander Legkov, Jevgenij Belov, Aleksej Petukhov og Jevgenia Sjapovalova.

De fem ble suspendert av Det internasjonale skiforbundet (FIS) 22. desember, som følge av opplysninger i McLaren-rapporten om at deres urinprøver avgitt under Sotsji-OL skal ha blitt manipulert.

Suspensjonene ble opprettholdt i avgjørelser av FIS' antidopingpanel i januar og februar, og russerne tok da saken til voldgiftsretten.

Johaug er utelukket i 13 måneder etter en positiv dopingprøve. Det er FIS som mener den straffen er for snill og har anket saken inn til CAS.

Johaug risikerer å gå glipp av OL neste år om utelukkelsen forlenges av CAS.

(NTB)