Ingen Karadas-avklaring før nyttår

Sportslig leder i Brann, Arne Møller, var i dag i nye samtaler med Liverpool angående en eventuell overgang for Azar Karadas. - Liverpool er fortsatt veldig interessert, sier Møller til Dagbladet.no.

- Det er ikke annet å si enn at Liverpool fortsatt er veldig interessert. Men de vil se Azar litt mer før de vil investere. Men det kommer neppe til å skje noe mer før på nyåret.

Houllier har sett Karadas i aksjon denne uka, men vil se mer av Brann-spilleren.

- De ønsker å se videoer av Azar fra kamper for Brann. Vil de se ham i aksjon i England skal vi vurdere å sende han over på nytt, sier Møller.

Liverpool solgte Titi Camara til West Ham for rundt 25 millioner kroner i går. Nå trenger klubben en ny spiss. Men Møller ønsker ikke å kommentere hvor mye Brann krever for Karadas.

- De vet sånn noenlunde hvordan det ligger an, sier Møller.

I tillegg til Azar Karadas og Arne Møller har Brann-trener Teitur Thordarsson vært på besøk i Liverpool denne uka. Brann-trioen er imponert over forholdene i storklubben.

- Det har vært et utrolig positvt opphold for meg og Teitur, og ikke minst for Azar. Det er tydelig at Liverpool er seriøse. Det er veldig viktig for oss å vite at det er det er en seriøs klubb når det dreier seg om et eventuelt spillersalg, sier Møller.

I tillegg til Karadas-samtaler har klubbene snakket løst om samarbeid.

- Vi prøver å få til en treningskamp mot Liverpool i England til våren. Vi skal over hit i forbindelse med en treningsleir. Det er viktig i forberedelsene til kvalifiseringen til Champions League. Vi har også snakket om mulighetene for å sende Brann-trenere til Liverpool-akademiet. Men vi har ikke snakket om noe mer formelt samarbeid enn det.

TIL LIVERPOOL? Hvor Azar Karadas går blir trolig ikke avklart før etter nyttår.Foto: SCANPIX