Ingen klandrer Solberg

Det hjalp ikke med Subaru: Petter Solberg kjørte ut i Monte Carlo i dag. Men ingen i Subaru klandrer ham for dét.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petter Solberg ble smuglet inn bakveien på depotet og sendt rett i møte med toppledelsen i Subaru-konsernet etter nedturen i Rally Monte Carlo.

Men ingen klandret den norske stjernen for krasjen på femte fartsprøve, som sendte ham på hodet ut av sesongåpningen. Teamet pakket sammen depotet da også stallkamerat Tommi Mäkinen led samme skjebne.

- Vi er selvsagt skuffet, men fokuserer nå på å holde hele teamet motivert for neste VM-runde, sa Subaru-president Masaru Katsurada til NTB.

Katsurada og toppsjefen Takanaka i Subarus eierselskap Fuji Heavy Industries, tok med Solberg og Mäkinen inn bak lukkede dører for å forsikre rallystjernene om at de har full støtte helt til topps i Subaru-familien.

- De fortalte oss at vi bare skal se framover. De er klar over hvilken risiko som eksisterer, og særlig i Monte Carlo, sa Petter Solberg.

28-åringen understreket at den nye Subaru Impreza WRC 2003-modellen fungerte ypperlig hele dagen, og at utkjøringen på femte fartsprøve ene og alene skyldtes feil dekkvalg.

Det lille Solberg fikk vist seg fram, var svært lovende. Sammen med konkurrentene Marcus Grönholm, Colin McRae og Sebastien Loeb var Solberg i en klasse for seg så lenge det varte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer