Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen krav om løsepenger

Ingen vet hvorfor fotballstjernen Robinhos mor er kidnappet.

(Dagbladet.no): Det brasilianske stjereskuddet Robinho har fått fri fra all fotball i moderklubben Santos og landslaget, melder nyhetsbyrået AP.

Grunnen er at ungguttens mor er kidnappet av ukjente gjerningsmenn i hjembyen Praia Grande i helgen. Politiet har foreløpig ikke funnet noe motiv for kidnappingen, og så langt har det ikke blitt fremmet noe krav om løsepenger.

Nå spekuleres det om motivet kan være personlig i forhold til den unge fotballstjernen. Robinho er linket til storklubber i Europa, og ser ut til å forlate Brasil med en gang den brasilianske serien er avsluttet.

Avslo tilbud om livvakt

Robinhos mor skal ofte ha reist rundt i områder politiet beskriver som farlige. Derfor tilbød Robinho henne en privat livvakt. Det avslo hun.

Naboer skal ha fortalt politiet at to umaskerte menn hoppet over gjerdet hjemme hos Robinhos mor og tok henne med seg.

Akkurat nå sitter den bekymrede fotballstjernen sammen med familie og venner. Så langt har ikke familien ønsket å gi noen kommentarer, men Santos' hovedtrener, Vanderlei Luxermborgo kan fortelle AP at Robinho har det svært tøft akkurat nå.

- Uansett hvor rolig han virker. Han er langt fra det.

SPORLØST BORTE:</B> Robinhos mor, Marina Lima de Souza, ble kidnappet lørdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media