Ingen krise for Zuccarello

Tror han kan nyte godt av opphold i farmerlaget.

IKKE BEKYMRET: Mats Zuccarello Aasen lar seg ikke stresse av at han mandag ble sendt ned på farmerlaget Hartford Wolf Pack og dermed må gå veien om AHL-spill før han kan gjøre sin debut i NHL.Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
IKKE BEKYMRET: Mats Zuccarello Aasen lar seg ikke stresse av at han mandag ble sendt ned på farmerlaget Hartford Wolf Pack og dermed må gå veien om AHL-spill før han kan gjøre sin debut i NHL.Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

||| Mats Zuccarello Aasen ble sendt ned til New York Rangers farmerlag mandag.

- Ingen krise, sier ishockeyproffen til VG.

Zuccarello Aasen var blant elleve spillere som ble vraket fra Rangers-troppen mandag. Åtte av dem, inkludert nordmannen, ble sendt til farmerlaget Hartford Wolf Pack.

Men nordmannen ble ikke veldig overrasket over at han må vente på å få sjansen i NHL, skriver VG.

- Jeg ble kalt inn på kontoret til treneren som sa at jeg ville trenge litt tid på å komme meg inn i systemet. Det var ikke noe sjokk. Jeg har hatt det på følelsen. Det er ingen krise, forteller Zuccarello Aasen til avisen.

- Det er egentlig greit. Jeg vil komme inn i det raskere her nede enn jeg ville gjort hvis jeg hadde vært nervøs for å lykkes der oppe (i NHL). Jeg føler at jeg trenger litt tid på å forme min spillestil til den som gjelder her. Når jeg kommer opp igjen, vil det være med senkede skuldre, sier han.

Zuccarello Aasen har spilt to treningskamper for Rangers i sesongoppkjøringen. Han spiller sin første treningskamp for Hartford Wolf Pack onsdag.

Wolf Pack sesongåpner i AHL mot Charlotte Checkers 9. oktober.

(NTB)