TIL HAUGESUND: Odds Håvard Storbæk forlater klubben fra og med 2012-sesongen.
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
TIL HAUGESUND: Odds Håvard Storbæk forlater klubben fra og med 2012-sesongen. Foto: Trond Reidar Teigen / ScanpixVis mer

- Ingen liker vel å gå ned i lønn

Håvard Storbæk forlater Odd og spiller for Haugesund neste sesong.

(Dagbladet): Odd Grenlands Håvard Storbæk er enig med FK Haugesund om en kontrakt ut 2014-sesongen, og spiller for vestlendingene kommende sesong, melder sistnevnte klubb på sine hjemmesider.

- Håvard er en løpssterk og målfarlig midtbanespiller. De siste scoringene har også vært av den mer spektakulære sorten. Et flott brassemål mot Tromsø, og ikke minst et hattrick hjemme mot Viking for noen serierunder siden har han også på samvittigheten, heter det i pressemeldinga fra Haugesund.

Det økonomiske tilbudet fra Haugesund var ifølge Varden bedre enn det Odd kunne tilby, og sammen med det sportslige gjorde det at Storbæk valgte å skifte beite.

I Storbæks kontrakt med Odd, som går ut etter sesongen, er det en klausul som gir ham 60 000 kroner i månedslønn etter 60 kamper.

Det antallet er passert, og Skiensklubbens tilbud om forlengelse var på bare 45 000 kroner.

- Det er trist å forlate Odd, men da Haugesund kom med et meget bra tilbud, både sportslig og økonomisk, så valgte jeg å takke ja, sier Storbæk, ifølge Varden.

- Aller helst ville jeg bli i Skien, men ingen liker vel å gå ned i lønn. Heller ikke jeg, sa Storbæk, da det ble kjent at Odd ikke var villige til å strekke seg lengre enn de har gjort.

Flere av Odds profiler har bedt klubben ordne en forlengelse med Storbæk, men det har altså ikke lyktes.