Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen Liverpool-overgang for Barry

Glemte Benitez klokka?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tidligere i dag meldte flere britiske medier at Gareth Barry bare var noen pennestrøk unna en overgang fra Aston Villa til Liverpool. Pris: Drøye 175 millioner kroner og backen Steve Finnan.


Men nå i kveld publiserte plutselig Aston Villa en pressemelding på sine offisielle nettsider, og dermed måtte alle artiklene skrives om.

Gareth Barry blir nemlig på Villa Park.

Misset deadline

Ifølge pressemeldingen skal den overraskende snuoperasjonen skyldes at Liverpool ikke har overholdt en tidsfrist de to klubbene satte for å gjøre seg ferdig med forhandlingene om midtbanespilleren.

- Under samtalene de siste dagene ble alle parter enige om en tidsfrist for å avslutte denne episoden. Denne tidsfristen har nå gått ut, så dermed blir Gareth i Villa, heter det.

Barry i hardt vær

Aston Villa har tidligere krevd nær 200 millioner kroner i overgangssum for Barry, men 27-åringen har hele tiden tydelig gitt uttrykk for at han ønsket et klubbytte.

MÅ VINNE TILBAKE FANSEN: Gareth Barry gikk fra elsket kaptein til Judas-figur blant Aston Villa-fansen. Kanskje tyder den varme velkomsten han fikk på Villa Park mot Odense lørdag på at sårene er i ferd med å leges. Foto: AFP/SCANPIX
MÅ VINNE TILBAKE FANSEN: Gareth Barry gikk fra elsket kaptein til Judas-figur blant Aston Villa-fansen. Kanskje tyder den varme velkomsten han fikk på Villa Park mot Odense lørdag på at sårene er i ferd med å leges. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Barry gikk så langt at han havnet i bråk med manager Martin O\'Neill tidligere denne måneden da han åpent kritiserte ledelsen i Villa for ikke å la ham forlate klubben, og han ble samtidig ilagt disiplinærstraff for å ha foretatt intervjuet med News of The World uten klubbledelsens velsignelse.

Kapteinen fikk heller ikke møte til første trening under sesongoppkjøringen til Carews klubb, og ble møtt med massiv pipekonsert og Judas-rop fra egne fans da han gikk på banen under en privatkamp mot Walsall sist uke.

image: Ingen Liverpool-overgang for Barry
DÅRLIG STEMNING: Martin O\'Neill har ikke vært fornøyd med hvordan Rafa Benitez og Liverpool har gått fram for å sikre seg Gareth Barry. Nå blir Barry i Birmingham by.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!