INGEN LØNNSØKNING: Thor Hushovd ville reforhandle kontrakten med Garmin-laget etter VM-gullet i høst, og hans nye arbeidsgiver sa seg villige til å gi ham en lønnsøkning. Nå viser det seg at neste års budsjett ikke tillater det.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo
INGEN LØNNSØKNING: Thor Hushovd ville reforhandle kontrakten med Garmin-laget etter VM-gullet i høst, og hans nye arbeidsgiver sa seg villige til å gi ham en lønnsøkning. Nå viser det seg at neste års budsjett ikke tillater det.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

Ingen lønnsøkning for Hushovd i Garmin

Har brukt opp budsjettet.

Thor Hushovd kommer ikke til å få mer penger i Garmin, selv om han vant VM-gullet i fellesstarten i Australia tidligere i år.

Fædrelandsvennen skriver at Hushovd varslet at han ville be om en ny og forbedret kontrakt etter at VM-gullet var i boks, men flere penger må han se langt etter. Garmin-laget har rett og slett ikke mer penger å tilby Hushovd.

- De har lyst til å gi meg en bedre kontrakt, og de har kjempet for å få det til også; det vet jeg. Men det er ikke mer penger. Alt, som er budsjettert er brukt opp, sier Hushovd til Fædrelandsvennen.

Han sier at han ikke bruker energi på dette, for han vet hvordan det fungerer.

- De har ønsket å sette pris på meg og VM-trøya, men dette er noe av risikoen man tar ved å signere en ny kontrakt tidlig, sier den norske verdensmesteren.

Søndag reiser han til Caymanøyene for å møte laget sitt for første gang. Da kommer han også til å ta en alvorsprat med Tyler Farrar, som er den store stjernen i laget.

- Vi må sette oss ned og snakke om hvilke muligheter vi har, for det er jo nettopp det dette handler om - muligheter, sier Thor Hushovd.

(NTB)