Ingen lønnsøkning for Hushovd i Garmin

Har brukt opp budsjettet.

INGEN LØNNSØKNING: Thor Hushovd ville reforhandle kontrakten med Garmin-laget etter VM-gullet i høst, og hans nye arbeidsgiver sa seg villige til å gi ham en lønnsøkning. Nå viser det seg at neste års budsjett ikke tillater det.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo
INGEN LØNNSØKNING: Thor Hushovd ville reforhandle kontrakten med Garmin-laget etter VM-gullet i høst, og hans nye arbeidsgiver sa seg villige til å gi ham en lønnsøkning. Nå viser det seg at neste års budsjett ikke tillater det.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thor Hushovd kommer ikke til å få mer penger i Garmin, selv om han vant VM-gullet i fellesstarten i Australia tidligere i år.

Fædrelandsvennen skriver at Hushovd varslet at han ville be om en ny og forbedret kontrakt etter at VM-gullet var i boks, men flere penger må han se langt etter. Garmin-laget har rett og slett ikke mer penger å tilby Hushovd.

- De har lyst til å gi meg en bedre kontrakt, og de har kjempet for å få det til også; det vet jeg. Men det er ikke mer penger. Alt, som er budsjettert er brukt opp, sier Hushovd til Fædrelandsvennen.

Han sier at han ikke bruker energi på dette, for han vet hvordan det fungerer.

- De har ønsket å sette pris på meg og VM-trøya, men dette er noe av risikoen man tar ved å signere en ny kontrakt tidlig, sier den norske verdensmesteren.

Søndag reiser han til Caymanøyene for å møte laget sitt for første gang. Da kommer han også til å ta en alvorsprat med Tyler Farrar, som er den store stjernen i laget.

- Vi må sette oss ned og snakke om hvilke muligheter vi har, for det er jo nettopp det dette handler om - muligheter, sier Thor Hushovd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer