- Ingen løsning før neste uke

Gunnar-Martin Kjenner avviser at det kan bli noen enighet mellom de utestengte spillerne og Norges Fotballforbund i kveld. - Kanskje i neste uke, sier rådgiveren til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som Dagbladet.no skrev tidligere i dag planlegger rådgiverne til landslagsspillerne et nytt utspill til NFF. I dag møttes Solskjær-manager Jim Solbakken og medierådgiver Rolf Nereng på advokat Kjenners kontor i Oslo sentrum.

Kjenner avviser at tvisten blir løst allerede i kveld. For foreløpig har trioen ikke avtalt et møte med motparten i NFF.

Feil

- Det er feil at vi er nær en løsning. Vi håper å komme med et utspill i løpet av dagen, men vet ikke hva vi får til, sier Kjenner til Dagbladet.no.

- Så dette løser seg ikke i dag?

- Nei, det skjer ikke noe før helgen. Kanskje i neste uke.

Ifølge spillerrådgiver Nereng vil det nye forslaget til NFF helt sikkert innebære kraftige innskrenkelser av bransjene spillerne må holde seg unna.

Med dagens Team Norway-avtale kan ikke landslagsspillerne tegne private avtaler i hele 32 bransjer i Norge.

Ikke mer Donald

- I løpet av den siste avtalen fikk en spiller en egen avtale. Det var med Donald Duck. Sånn det er i dag er det ikke mulig å finne noe.

Rådgiverne står fortsatt på at spillerne må få beholde rettighetene til sitt eget navn.

- Foreløpig har partene stor sett snakket forbi hverandre, sier Nereng til Dagbladet.no.

Norges Fotballforbund sa tidligere i dag at de ventet spent på et nytt utspill fra motparten.

- Dersom det kommer et utspill som går på presisering av innholdet, men aksepterer prinsippet om at det er organisasjonen som skal inngå avtaler, så blir det en løsning, sier informasjonssjef Roger Solheim.

RÅDGIVER: Gunnar-Martin Kjenner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer